Стрічка новин - 28-08-2012, 04:08 - sasa 151

На фанів \”Динамо\” чекає доброзичливий фейсконтроль

На фанів \”Динамо\” чекає доброзичливий фейсконтроль

Зустрічі найбільш принципових суперників в українському футболі – «Шахтаря» і «Динамо» – традиційно користуються особливою популярністю в уболівальників. Причому як господарів поля, так і гостей. Майбутній поєдинок не буде винятком – 2 вересня гостьовий сектор «Донбас Арени» не порожнітиме, адже в Донецьк очікується прибуття 1 500 фанів «Динамо». Принаймні, таку кількість квитків було передано київському клубу.

– Для вболівальників «Динамо» будуть виділені не тільки окремі сектори на стадіоні, але також і місця на стоянці P1. Це окремі ділянки, де вони зможуть залишити автотранспорт, – розповів начальник служби безпеки «Донбас Арени» Сергій Бургела. – Також для наших гостей передбачено окремі камери схову та власну сегрегаційну зону, якою вони потраплять на шостий рівень стадіону до своїх секторів.

Гостьові сектори «Арени» оснащено всім необхідним, і все зроблено заради безпеки людей та задля уникнення конфліктних ситуацій. При вході на «Донбас Арену» на гостей чекає перевірка квитків, фейсконтроль та огляд.

– Слід зазначити, що без квитка гості не зможуть потрапити на стадіон. Не пропустимо ми людей, що прийшли до нас у нетверезому вигляді, – продовжує Сергій Бургела. – Узагалі, наші правила всі знають, вони прості й зовсім не суворі. Наприклад, межа припустимого банера, який можна пронести з собою, – 1,5 на 2 метри. Це стандартні розміри.

Перед матчем служба безпеки «Донбас Арени» за допомогою офіційного сайту зайвий раз ознайомить уболівальників із правилами поведінки. Ця інформація буде, перш за все, адресована київському клубу. Також нагадуємо, що в гостьових секторах, так само як і в усіх інших, усі дії вболівальників документуються і фіксуються на відеокамери. Зі зрозумілих причин гостьовій зоні служба безпеки приділяє особливу увагу.

– Якщо вболівальник порушує правила перебування на «Донбас Арені» або вчиняє протиправні дії, його однозначно буде затримано та виведено зі стадіону. Якщо ми бачимо, що людина веде себе некоректно, але водночас її дії не несуть загрози іншим уболівальникам, ми можемо її затримати після матчу, – зазначив начальник служби безпеки. – Ми намагатимемося забезпечити максимальний сервіс для наших гостей, у тому числі й сервіс безпеки. Тож ми, як завжди, налаштовані доброзичливо.

Прес-служба ФК «Шахтар»

Погода