Новини - 23-02-2010, 11:02 - sasa 168

На кубок \”Тракена\”

На кубок \”Тракена\”

У Чутовому відбулися перші цього року змагання з кінного спорту всеукраїнського рівня. На кубок кінного заводу «Тракен» з’їхалося майже півсотні спортсменів разом зі своїми гривастими партнерами.

Кубок «Тракен» цього року став першим турніром з кінного спорту. Тому на великі результати ніхто особливо  не сподівався. Таким чином спортсмени і тварини готуються до нинішнього спортивного сезону, який буде насичений змаганнями різної складності. Один із лідерів полтавської команди Костянтин Ярошенко на цьому турнірі вирішив випробувати аж шістьох коней.

А от харків’янка Ірина Баранчикова довіряє лише одному партнеру — жеребцеві Хумалісу. З ним вона працює вже 5 років і за цей час їхня пара перемагала не на одному турнірі. На кубку ж кінного заводу «Тракен» вони здобули срібну нагороду.

Тріумфував на турнірі донеччанин Павло Страшок зі своїм вірним Леоном. Ця пара залишила за собою багатьох суперників, які замість нагород побачили лише пил з під копит Леона.

У кінному спорті головне, аби вершник порозумівся з твариною, після цього їм не страшні будь-які перешкоди. Проте є перешкоди,  які з кожним роком стає все важче і важче оминати. Це фінансові. Щоб показувати гідні результати, спортсмени витрачають фантастичні суми. Тому кінним спортом займаються лише ентузіасти.

ТРК «Лтава»

Погода