Аматори - 28-10-2010, 01:10 - sasa 195

На п\’єдесталі – \”Нове життя\”

На п\’єдесталі – \”Нове життя\”

Відбувся заключний тур першості Машівського  району

ФК «Михайлівка» приймав ряськівську «Оріль» і переміг 11:1. Єдиний ряськівський гол забив Микола Пацюк. Від михайлівців по три м’ячі провели Віктор Яковенко та Ігор Радченко, по одному — Олександр Штрикуль, Максим Соляник, Юрій Гринь, Ігор Патін та Олександр Орляцький. «Нове життя» приймало команду «Коновалівське» і також виграло із величезним розривом 18:1. За честь Коновалівки гол у ворота потужного суперника провів Максим Косякін. Від переможців аж шість голів забив Олександр Татарчук, по три — Денис Лагута та Олександр Жигилій, два — Сергій Жигилій, по одному — Віталій Кравець та Олександр Зоря.

Новотагамлицький «Альтаїр» приймав калинівську «Зорю» і поступився з рахунком 1:2. Від Нового Тагамлика гол забив Олег Гомзяков, від «Зорі» — Віталій Бутенко та Вадим Голубенко.
Кошманівська «Нива» приймала «Базилівщину» і перемогла 5:1. Від переможців чотири голи забив Олександр Лебідь, ще один — Олексій Сергій. Від базилівщинців гол забив Олександр Мазка. До речі, у попередньому номері «Променя» допущено помилку. У передостанньому турі базилівщинці приймали ФК «Михайлівка» і впевнено перемогли 2:1.
У неділю відбулася пропущена гра між «Альтаїром» та «Нивою». Виграли кошманвці з рахунком 4:2. Від тагамличан голи забили Олег Гомзяком та Віктор Бойко, від переможців два м’ячі провів Сергій Дорохов, по одному Олексій Сергій та Олександр Лебідь.

Таким чином титул чемпіона району впевнено відстояла команда «Нове життя», маючи 37 очок. На другому місці – ФК «Михайлівка» (31 очко), на третьому — «Нива» (28 очок). Далі у турнірній таблиці: «Зоря» (23 очка), «Базилівщина» (21 очко), «Альтаїр» (15 очок), «Оріль» (6 очок) і «Коновалівське» (1 очко).

Нагородження переможців призначене на перші дні листопада. Разом із цим футбольна федерація та районне спорттовариство «Колос» проведуть закриття футбольного сезону на приз «Золота осінь».

Промінь

Погода