Останні новини - 12-07-2012, 09:07 - sasa 215

\”На Полтавщині зараз є ще три клуби, які вже сьогодні можна приймати до складу ПФЛ\”

\”На Полтавщині зараз є ще три клуби, які вже сьогодні можна приймати до складу ПФЛ\”

11 липня в офісі Професійної футбольної ліги відбулася прес-конференція президента ПФЛ Мілетія Бальчоса, присвячена початку чемпіонату України з футболу серед команд першої та другої ліг сезону 2012-2013 років.

 

Президент ПФЛ розповів про проблеми перед стартом другої ліги, крім того розповів про команди Полтавщини та їх можливості.

– «Полтава-2-Карлівка» перші 5-7 домашніх матчів гатиме на стадіоні «Локомотив» у Полтаві. В принципі, вже хоч зараз команда може приймати поєдинки на своєму домашньому стадіоні в Карлівці, але вони хочуть його поліпшити, зробити більш сучасним. На сьогоднішній день, «Полтава-2-Карлівка» – це серйозний резерв «Полтави». Крім того, на Полтавщині зараз є ще три клуби, які вже сьогодні можна приймати до складу ПФЛ. Але, починаючи з наступного сезону, в другу лігу можна буде потрапити тільки за спортивним принципом.

Один з цих клубів за рівнем своїх фінансових можливостей може бути на рівні першої трійки першої ліги. Але президент цього клубу говорить про те, що його поки влаштовує участь в чемпіонаті Полтавської області.

 

До речі, свій перший матч у другій лізі проти \”Макіїввугілля\” 14 липня, ФК \”Полтава-2-Карлівка\” проведе в Полтава на стадіоні \”Локомотив\”. Початок – о 17 годині. Вхід – вільний.

Погода