Гандбол - 19-10-2010, 10:10 - sasa 145

На що \”замахнеться\” \”Динамо\”?

На що \”замахнеться\” \”Динамо\”?

Будівельник ― Динамо ― 25:27 (14:13)
Будівельник: Жук, Бражник, Комаренко, Котелевець, Паламар, Анісімов (5), Балинський (3), Березанський (2), Петров (4), Покотило (3), Потапчук, Процик (3), Ракитін, Садовий (5), Тибулевич, Турченко.
Динамо: Дайментов, Панченко, Андрєєв, Бондал, Васюк (3), Горський, Доленко, Євдокимов (8), Занімовець, Кумогородський (1), Луценко, Разинков (3), Румянцев, Стариков (1), Фролов (4), Хауха (7).
19 жовтня. Бровари.

Схоже на те, що цьогорічний сезон у чоловічій гандбольній Суперлізі буде надзвичайно цікавим, а головне непередбачуваним. Особливо цікавим він має бути для полтавських шанувальників ручного м\’яча.

Ще б пак! Ще ніколи полтавське “Динамо”, яке є старожилом вітчизняної еліти, не стартувало так вдало. Фактично після першого кола змагань полтавці посідають друге (!) і відстають від беззаперечного лідера ― ЗТР всього на три очка, при цьому маючи ще гру в запасі.

Отже, якщо справи у динамівців підуть і надалі так вдало, не виключено, що навесні наступного року ми будемо вітати команду з одним із комплектів нагород і путівкою в Єврокубки. Якщо в Європі “Динамо” вже встигло засвітилося, то от медалей національного ґатунку полтавці ще ніколи не завойовували. Більше того, не виключено, що маючи нині такий потужний склад, підопічні Андрія Портного ще зможуть посперечатися за золото чемпіонату з ЗТРом. Однак це вже далека перспектива, хоча як кажуть апетит приходить під час їжі. Принаймні в це хочеться вірити.

Чергову перемогу “Динамо” здобуло в Броварах у матчі з одним із визнаних вітчизняних лідерів місцевим “Будівельником”. Хоча два очка далися полтавцям нелегко. Після першої половини зустрічі гості поступалися одним м\’ячем, але в другому таймі завдяки влучним кидкам Хаухи та Євдокимова (вони на двох забили більше половини голів у зустрічі) шальки терезів схилились в бік “Динамо”. У підсумку перемога ― 27:25 і динамівці виходять на чистий другий рядок у турнірній таблиці.

Наступу гру “Динамо” проведе 24 жовтня. У Полтаві команда зіграє пропущений матч з донецьким “Портовиком”. Перемога дозволить підопічним Андрія Портного закріпитися на другому місці і наблизитися впритул до лідера.

Погода