- 08-11-2021, 06:11 - admin 3553

Наставник «Ворскли» визнаний найкращим тренером 14-го туру

Наставник «Ворскли» визнаний найкращим тренером 14-го туру

Сайт Прем’єр-Ліги опублікував результати оцінки роботи тренерів за підсумками 14-го туру, яка проводиться спільно з Всеукраїнським об’єднанням тренерів з футболу.

За результатами цього оцінювання найкращим тренером 14-го туру визнано наставника полтавської «Ворскли» Юрія Максимова. Нагадаємо, що в крайньому турі полтавці обіграли на виїзді діючого чемпіона України київське «Динамо» з рахунком 2:1.

Максимов набрав 4,6 балів з 5,0 можливих. Комплексна оцінка включала такі критерії, як номінальні результати команди, труднощі в керуванні підопічними, майстерність в роботі з кадрами, тренерська майстерність та накопичувальний критерій.

Відзначимо, що Юрій Максимов став третім головним тренером «Ворскли», якому вдалося обіграти в чемпіонаті і донецький «Шахтар», і київське «Динамо». Раніше подібне досягнення підкорялося Миколі Павлову та Василю Сачку.

Нагадаємо, що «Ворскла» обіграла «Шахтар» під керівництвом Максимова в 20-му турі сезону 2019/20. Тоді перемогу полтавцям приніс точний удар Руслана Степанюка.

Погода