Стрічка новин - 19-08-2016, 04:08 - Націоналіст 229

Навіщо використовують гейнери?

Навіщо використовують гейнери?

Худорлявим атлетам в силу прискореного метаболізму і особливостей статури, часто дуже складно набрати м\’язову масу, використовуючи стандартну програму тренувань і звичний, нехай навіть ретельно розроблений раціон харчування.

 

Дуже багато людей в комплексі приймають калорійне спортивне харчування, намагаючись підвищити фізичні показники до певного рівня. Розглянемо, що таке гейнери – для чого вони потрібні? Гейнер призначений саме для підвищення калорійності харчування спортсменів, яким складно на стандартній дієті набрати м\’язову масу. Він складається з вуглеводів, які є найпростішим і доступним джерелом енергії і протеїнів, що складають основну частину будови м\’язової маси. Вони дозволяють тканинам швидше і ефективніше рости, а також якісно відновлюватися навіть після найінтенсивнішого тренінгу. Без цих компонентів худорлявій людині практично нереально наростити масу – тренування на знос без зарядки і білкового харчування часто призводять до того, що організм починає черпати запаси з наявних, намагаючись регенерувати пошкоджені клітини. Порівняти ціни на гйенери в магазинах спортивного харчування можна на сайті IronFlex

 

Втома, нестача поживних речовин, призводить до розвитку важкого захворювання – катаболізму, не кажучи вже про те, що брати будівельний матеріал для росту м\’язам нізвідки. Звичайне висококалорійне харчування може привести до приросту жирової маси, високоуглеводневі суміші, навпаки, містять найчистіші компоненти, які простіше переробити і проконтролювати їх надходження – ось для чого п\’ють гейнер як атлети-новачки, так і просунуті спортсмени.

 

Ще одна причина, для чого потрібен гейнер навіть звичайним атлетам – це швидкий спосіб поповнення енергії, в разі, якщо не вдається вчасно перекусити, щоб уникнути виснаження організму. Практично кожен атлет знає – для чого потрібні гейнери і протеїни спортсменам. Однак далеко не всі, в силу практично однакових інгредієнтів в складі, розуміють різницю між ними і конкретне призначення кожного продукту окремо. Тим часом, плутанина в цих добавках може привести до відсутності бажаного результату або й зовсім негативних наслідків. 

Атлетам, які потребують набору м\’язової маси, будь-який спортивний дієтолог порекомендує приймати високоуглеводневі суміші для підвищення калорійності харчування, а також швидкого відновлення в післятренувальний період. При цьому, при недостатній добовій нормф білка його можна поєднувати або чергувати, в залежності від потреб, з протеїнами, найкраще з сироватковими ізолятів.

Погода