Стрічка новин - 12-03-2013, 11:03 - sasa 328

Найбличі матчі збірна України проведе без Коноплянки

Найбличі матчі збірна України проведе без Коноплянки

Один з тренерів збірної України Олександр Заваров дав для «Спорт Экспрес в Украине» коментар перед матчами нашої дружини з Польщею та Молдавією.

– Функції тренерів, які входять до штаб збірної України, розподілилися так, що мені в минулому турі випало побувати на матчі «Говерли» з «Дніпром». Мета очевидна – не в телетрансляції, а своїми очима побачити дніпропетровських кандидатів до національної команди і оцінити їх стан в переддень відбіркових поєдинків ЧС-2014 з Польщею у Варшаві і Молдавією в Одесі.

Побачене дозволило зробити висновок: фізичні кондиції футболістів перебуває на належному рівні. Звичайно ж, показати надприродне майстерність вони не могли, оскільки грати довелося на важкому від вологи поле. Але головне, що всі кандидати в збірну, що грали у цьому матчі, обійшлися без травм. От тільки шкода, що ні «Дніпро», ні збірна не зможуть розраховувати найближчим часом на Євгена Коноплянку. Наскільки я зрозумів з недільного розмови з представниками дніпропетровського клубу, гравець не зможе тренуватися протягом декількох тижнів. Природно, він як і раніше залишається в числі наших кандидатів, проте його участь у майбутніх відбіркових іграх знаходиться під питанням.

Що ж до решти футболістів цієї команди, на яких розраховує тренерський штаб збірної України, – Руслана Ротаня, Романа Зозулі та Євгена Селезньова, то вони виглядали непогано. Шкода, не зміг побачити в справі Артема Федецького, який залишився в запасі. З чим пов\’язане його відсутність, сказати складно – Хуанде Рамосу видніше. Знаю тільки, що Федецький здоровий – стало бути, на нього ми також можемо розраховувати, – зазначив Олександр Анатолійович.

Погода