Матчі - 11-02-2010, 10:02 - sasa 237

Нічия під дощем

Нічия під дощем

Ворскла – Жетису (Казахстан) – 1:1
Янузі 56
Ворскла (1 тайм): Долганський, Даллку, Чеснаков, Медведєв, Цуррі, Краснопьоров, Безус, Деспотовскі, Єсін, Ґлавіна, Тимченко.
Ворскла (2 тайм): Величко, Ярмаш, Пєсков, Матвєєв, Вовкодав, Чичиков, Оніке, Кулаков, Маркоскі, Янузі, Сачко.

Погода на середземноморському побережжі Туреччини нині гірше не придумаєш, але проводити товариські поєдинки просто необхідно, враховуючи той факт, що до відновлення чемпіонату України залишаються лічені дні. Спаринг із п\’ятою командою Казахстану, за яку грає колишній гравець “Ворскли” Руслан Соляник, був організований майже спонтанно.

Із стартовим свистком почалася справжня злива, що потихеньку перетворила трав\’яний газон у суцільну багнюку. Не дивлячись на такі погодні умови, футболісти обох команда впродовж тривалого часу зберігали пристойний темп, діяли на непоганих швидкостях. Немало було й силової боротьби, але російський рефері дозволяв грати в німецькій манері.

Те, що не вдалося зробити в першій частині гри, команди перенесли на другу. Причому, забивати, логічно, за динамікою подій на полі, повинні були саме ворскляни, створивши чимало моментів біля казахських воріт. На 56-й хвилині Ахмед Янузі сам протаранив оборонні порядки “Жетису”, і пробив в ближній кут – 1:0. Правда, радіти довго полтавцям не довелося. Опоненти в одній з нечисленних своїх вилазок до воріт “Ворскли” в метушні проштовхнули м\’яч повз Величка. Рахунок зрівнявся, але до останнього команда Миколи Павлова шукала щастя біля чужих воріт. Ось тільки зробити це з м\’ячем, який просто застрявав в траві, було вкрай непросто. І змінити вже нічого не удалося, информує офіційний сайт ворсклян.

11 лютого, якщо дозволить погода, “Ворскла” планує зіграти з бухарестським “Рапідом”.

Погода