- 04-12-2011, 05:12 - sasa 188

Нічия на прощання…

Нічия на прощання…

Не змогла \”Ворскла\” на мажорній ноті попрощатися з полтавськими уболівальниками в останньому домашньому матчі 2011 року. Нічия з \”Карпатами\” – 1:1 і \”Ворскла\” у восьми поспіль матчах не може перемогти…

 

Ворскла – Карпати – 1:1

Протокол

 

Ну от і закінчився футбольний рік у Полтаві. Залишилося ще два матчі, але пройдуть вони за межами домашньої арени. До підсумків цього неординарного сезону ми звернемось у відповідний час, а зараз приділимо увагу безпосередньо матчу з \”Карпатами\”.

Стартовий склад не здивував. Дещо незвично виглядає лише позиція голкіпера – там знову з’явився Величко. Хороший воротар, досвідчений. Ще б на виходах додати впевненості… Ну і партнером Курилова по захисту виступив Пєсков.

Гра розпочалася у неквапливому темпі без особливої гостроти біля воріт. Комбінаційному футболу заважали поле та психологічний стан обох команд, як підтвердили на прес-конференції обидва наставники. Першими змогли розбудити трибуни гості – на 26-й хвилині Голодюк пройшов захист господарів і потужно вдарив. Величко відбив кулю прямо на Федецького, і лише самовіддана гра Курилова врятувала від критики голкіпера, від лайки захист і \”Ворсклу\” від неприємностей. А за мить уже Кривошеєнко продерся правим флангом, зряче віддав на Янузі, а Ахмед скинув під удар Безусу. Роман бив на точність у дальній кут, але м’яч прошелестів поряд зі штангою.

Полтавчани активізувалися, що викликало хвилю порушень правил від гостей. Один з таких фолів призвів до штрафного неподалік від лінії штрафного майданчика. Безус пробив блискуче в кут прямим ударом – 1:0!

Після перерви команду підмінили. Ворскляни зупинилися зовсім, відбиваючи м’яч подалі від воріт. Довго так продовжуватись не могло. На 55-й хвилині після подачі з флангу Батіста б’є головою, а Величко не виручив – 1:1. \”Ворскла\” завелася. Але атакам полтавчан бракувало одного – холоднокровності перед штрафним майданчиком гостей і завершального удару. Хоча все могло закінчитись для господарів відмінно, але удар Безуса в один дотик з убивчої позиції відверто не вдався – кутовий… Черговий матч без перемоги, втрачені три бали, тягар психологічної втоми. Відлік до фінального свистка цього року, команда потребує відпочинку.

З вірою в команду

Віталій Сонікссон

Погода