Матчі - 22-08-2016, 12:08 - Націоналіст 170

Нічийний синдром

Нічийний синдром

Команда Василя Сачка знову не змогла порадувати своїх прихильників перемогою. На цей раз очки з Полтави повезли представники кам’янської «Сталі».

 

Кадровий дефіцит змусив тренера ворсклян використовувати Павла Ребенка на позиції лівого захисника, а Володимира Чеснакова у центрі оборони. Втрата Антона Шиндера, схоже, є для команди найбільш відчутною. Юрій Коломоєць хоч і забив  у цьому чемпіонаті вже два голи, у звітному матчі був малопомітним і активними діями не відзначився.

 

Першу половину матчу можна охарактеризувати одним словом – «обережність». Суперники не поспішали вперед і намагалися дорожити м’ячем. За таких умов розраховувати на багато гольових моментів не доводилося. «Ворскла» діяла в атаці шаблонно, без родзинки. Якийсь елемент несподіванки намагався привнести Кобахідзе, але його індивідуальні дії і удари по воротах мети так і не досягли. Також варто відзначити хороший штрафний у виконанні Хльобаса. Дмитро пробивав приблизно, так, як і в весняному кубковому матчі проти «Шахтаря». Але Паньків не повторив помилки Сарнавського і перевів м’яч на кутовий.

 

Кам’янці ж виглядали помітно гостріше і мінімум два рази могли відкривати рахунок, але хибили з позицій, в яких, здавалося, простіше було забити, ніж не забити.

 

У другому таймі малюнок гри кардинально не змінився. Полтавці трішки додали в атаці і мали кілька нагод для взяття воріт. З ударом Хльобаса в ближній кут впорався Паньків, а рейд Загорулька завершився ударом мимо воріт.

 

У «Сталі» прекрасні моменти мав Васін, але жодного разу влучити у ствір воріт так і  не зміг. Ще одного разу «Ворсклу» врятував Дмитро Непогодов, який, напевне, є одним з кращих гравців команди в останніх трьох матчах. Саме впевнена гра воротаря дозволила здобути в них три очки.

 

Матч так  і завершився нульовою нічиєю. «Ворскла» скоріше здобула, ніж втратила. І хоча в турнірній таблиці, на перший погляд, не все так погано (полтавці ділять 4-6 місця з «Олександрією» і «Чорноморцем»), приводів для оптимізму насправді небагато. Якщо в захисті після повернення Пилявського і Сімініна може з’явитися порядок, то як збирається налагоджувати гру в атаці Василь Сачко поки не дуже зрозуміло.

 

Попереду у «Ворскли» матчі з «Динамо» й «Шахтарем». Та навіть три очки в грі з «Волинню», яка в звітному турі дала бій чемпіону, поки не бачаться дуже реальними.

 

Але все ж закінчити хотілося б на мажорній ноті. Наприкінці зустрічі на поле вийшов півзахисник Дмитро Кравченко. Це перший матч футболіста за нашу команду. Вітаємо Дмитра і бажаємо якомога швидше розкрити свій потенціал в основному складі «Ворскли».

 

Олександр Данник

Погода