Матчі - 06-09-2012, 11:09 - sasa 211

Не вистачило часу для подвигу

Не вистачило часу для подвигу

Першість U-19. Говерла – Ворскла – 4:3

Протокол

 

Не дивлячись на те, що ворскляни пропустили вже на першій хвилині, у господарів поля відзначився Сергій Курта, далі в першому таймі все йшло під диктовку саме «Ворскли». Гості заробили кілька штрафних, а після чого зрівняли рахунок. Кругляк, отримавши пас, точно пробив повз воротаря господарів поля – 1:1.

У другому таймі господарі, мабуть, згадали, що вони грають удома і стали планомірно і вивірено «розхитувати» оборону біло-зелених. Гравці «Говерли» небезпечно били по воротах, один раз навіть організували своєму форварду вихід сам на сам, але Кирило Ванюков до пори до часу тримався. А ось після 70 хвилини захист «Ворскли» таки «поплив». Двічі Махно і один раз Гребенюк вивели свою команду далеко вперед – 4:1. Причому голи вийшли, що називається, на будь-який смак, повідомляє прес-служба ворсклян.

 

90-я хвилина, німа пауза… Дивно, але за п\’ять доданих хвилин гості майже вчинили геройський подвиг, але ж «майже не рахується». Антон Яременко та Денис Коба вже в компенсований арбітром час подарували надію, щоб відігратися, але вона так і не збулася – 4:3.

Погода