- 09-11-2013, 07:11 - Націоналіст 217

Немирна мирова

Немирна мирова

Ворскла двічі поступалася по ходу матчу Карпатам, але змогла відігратися. А ось вирвати перемогу так і не змогла, хоча нагоди забити ще були і не раз

Ворскла – Карпати – 2:2

 

\”Ворскла\” продовжує радувати глядачів видовищною та результативною грою. Цього разу у красивому непоступливому матчі полтавчани розділили очки з \”Карпатами\”.

Схоже, саме психологічне виснаження після серії ігор з лідерами та вильоту з Кубка України, завадило \”Ворсклі\” узяти три очки. Знову у старті вийшла зв’язка Янузі-Яховіч, яка значно додала в динаміці попереду. Ткачук сповна скористався шансом і знову вийшов у першій одинадцятці. Справа у півзахисті з’явився Громов, який частенько протягом матчу мінявся з Ребенком, а місце в опорній зоні залишилось за Чеснаковим.

Не встигли глядачі налаштуватися на перегляд футболу, як гості повели в рахунку. Янузі не пішов за своїм підопічним при подачі кутового, Даллку не встиг перекрити зону, а Непогодов не розібрався у ситуації, відскочивши з лінії польоту м’яча. Забити самотньому Зеньову з кількох метрів у порожні ворота було не складно.

Відігрались господарі швидко. Подача з кутового біля протилежних воріт прийшлася точнісінько на голову забутому захисниками Чеснакову. Володимир чітко ввігнав кулю в сітку.

А на 27-й хвилині диво-удар вдався Костевичу. До воріт було більше тридцяти метрів і шалений постріл у дев’ятку став несподіванкою для Непогодова, який трішки вийшов з воріт. Претендент на кращий гол тура, а то й чемпіонату.

Та ще до перерви був встановлений остаточний рахунок у матчі. Знову кутовий і вирішальне замикання Даллку на дальній стійці.

Гра нагадувала гойдалки, обидві команди не бажали зупинятися на нічиїй. Проте голкіпери більше в свої ворота м’ячів не пропускали. Цікавий напружений поєдинок завершився справедливим поділом очок. \”Ворскла\” знову демонструє результативність в атаці, помилки в обороні і неабиякий характер.

Віталій Сонікссон

 

Погода