- 09-03-2012, 12:03 - Націоналіст 157

Непідкорений Павловим Дніпропетровськ

Непідкорений Павловим Дніпропетровськ

Після переможного домашнього матчу з  «Кривбасом»  на полтавську   «Ворсклу»  чекає нелегке випробування у Дніпропетровську. Нелегке, якщо дивитися на турнірну таблицю, ім’я суперника та статистику зустрічей цих суперників саме в Дніпропетровську.

Підопічні Хуанде Рамоса наразі четверті і вище за підсумками чемпіонату навряд піднімуться Відстань до «Металіста» аж 16 очок. А от опуститися нище можуть – на п’яти наступають сусіди з Кривого Рогу. 
«Ворскла» ж, здолавши «Кривбас», хоч поки і не дуже голосно, але нагадала про свої єврокубкові амбіції. До тих самих єврокубкових місць поки далеченько, але у випадку успіху в Дніпропетровську шанси ворсклян на другу поспіль Європу значно зростуть. 
Проти полтавців статистика Як клубна, так і тренерська. Востаннє три очки тоді ще Підопічні Віктора Пожечевського вивозили з міста на Дніпрі далекого 99-го року, коли завдяки голам Хомина та Петкова перемогли з рахунком 2:1. А Микола Павлов після того, як залишив Дніпропетровськ, жодного разу зі своїми командами так і не зміг там відсвяткувати перемоги.
На користь же «Ворскли» свідчить власна кадрова стабільність (відновився голкіпер Сергій Долганський) і проблеми зі складом у суперника. Через дискваліфікації звітну гру пропустять дніпропетровці Стрініч, Коноплянка, Ротань та Мандзюк. Травмовані Кулаков та Калініч. 
Вища індивідуальна майстерність господарів не викликає запитань. Але за таких умов на перший план може вийти фізична підготовка. А з нею, як показав матч проти криворіжців, у «Ворскли» все гаразд.

Погода