Матчі - 18-04-2013, 05:04 - sasa 174

Непереможний дубль Ворскли

Непереможний дубль Ворскли

Продовжує приємно радувати молодіжний склад Ворскли. Підопічні Володимира Прокопиненка не знають поразок ось вже 9 матчів поспіль

 

Молодіжні склади. 25 тур

Іллічівець – Ворскла – 0:1

Протокол матчу

 

Дискваліфіковані на матч «основи» «азовці» Бутко і Фомін потрапили до стартового складу «дубля» Іллічівця. І нападник міг цілком відзначитися голом, коли вискочив на ударну позицію, але пробив повз ворота. Але і біло-зелені в обороні не відсиджувалися. Небезпеку воротам Бажана несли навіси і простріли з флангів. Лише сантиметрів не вистачало Кунєву і Яременку, щоб вписати свої прізвища в графу забиті м\’ячі.

У другому таймі на полі було багато боротьби. Хлопці з Полтави намагалися щосили, щоб витримати тренерську установку – не пропустити гол. Щільно граючи в обороні і вміло – на контратаках, ворскляни змогли під кінець матчу провести результативну атаку. Після довгого пасу з правого флангу, Курелех підхопив м\’яч і прострілив у штрафну. Там Одарюк відмінно пробив з гострого кута у дальню «дев\’ятку», і «змахнув павутину» з верхнього кута. 0:1 – гол-шедевр на останній хвилині гри, – інформує прес-служба ворсклян.

 

Після перемоги в Маріуполі молодіжний склад Ворскли перебрався на 5 місце в турнірній таблиці >>>>

Погода