Першість Полтавщини - 07-09-2015, 10:09 - sasa 335

Несподіванка в Червонозаводському

Несподіванка в Червонозаводському

Стартувало друге коло у першій лізі обласного чемпіонату, в якому ведуть боротьбу за нагороди у двох групах (\”А\” і \”Б\”) 14 команд.

Група \”А\”

\”Фортуна\” (Кейбалівка) – ФК \”Хорол\” 4:1
Юнаки: 0:4

Один із лідерів змагань пирятинці приймали одного з аутсайдерів команду з Хоролу. Протягом всієї гри була перевага господарів, які втілили її у чотири забиті м’ячі. Голами двічі відзначився Дмитро Нечипоренко і по одному м’ячу забили Юрій Хоменко і Олександр Остроушко. У переможених гол престижу провів Максим Безсонов.

\”Світанок\” (Заріг) – ФК \”Миргород\” 2:5
Юнаки: 3:1

Один із аутсайдерів групи А Світанок нічого не змогли вдіяти проти миргородців. Зазначимо, що за певних обставин у складі господарів був всього лише один запасний гравець. У переможців переможними голами відзначилися Олександр Вовк, Андрій Бобров, Віталій Ковтун, Олександр Назаренко і Євген Іванченко.

\”Харчовик\” (Червонозаводське) – \”НДІ сої\” (Глобине) 1:2
Юнаки: +:-

Це був один із центральних матчів не тільки цього туру, а і всього чемпіонату. На два голи гостей Володимира Кравчука і Сергія Паяся господарі відповіли лише одним у виконанні Максима Котелевця.

Турнірне становище та календар >>>

Група \”Б\”

\”Ворскла-Газовик\” (Опішне) – \”Стандарт\” (Нові Санжари) 5:2
Юнаки: 1:2

Середнячок групи \”Б\” легко розправився з аутсайдером. У переможців по два голи провели Олександр Кривошапка та Ігор Рукавиця. І ще один м’яч забив Олександр Бабанський.

\”Вікторія\” (Первозванівка) – \”Дукат\” (Селещина) 3:3
Юнаки: 4:1

Центральний матч 8 туру, в якому грали головні претенденти на перемогу в групі, завершився бойовою нічиєю. Гості, навіть, вели в рахунку 3:1. Але, все ж, матч лідерів завершився бойовою нічиєю – 3:3. У господарів голи провели Віталій Сидоренко, і Сергій Семенюк (2), а у гостей Артем Швидкий, Сергій Ходенко і ще був автогол.

\”Маяк\” (Котельва) – ФК \”Калівка\” 3:0
Юнаки: 1:0

Турнірне становище та календар >>>

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода