Футзал - 05-03-2010, 06:03 - sasa 193

\”Ніка\” виходить до півфіналу

\”Ніка\” виходить до півфіналу

Закінчилася епопея стосовно матчу-відповіді чвертьфіналу кубка України серед жіночих футзальних команд.

Перший матч між полтавською ”Нікою-Педуніверситет” та одеською ”Чорноморочкою” завершилася впевненою перемогою полтавок ― 6:1. А ось матч-відповідь так і не відбувся. Спочатку на матч до Одеси не з\’явилася ”Ніка”. Пов\’язано це було з форс-мажорними обставинним, а точніше із снігопадом. через який \”Ніка\” не змогла дістатися місця проведення зустрічі. Тоді вирішено було перенести матч-відповідь на 3 березня. Однак і ця гра не відбулася. Цього разу на майданчик не вийшли господарки – ”Чорноморочка”. Таким чином все скінчилося банальною технічною перемогою ”Ніки”.

Отож, полтавки заслужено вийшли до півфіналу, де зустрінуться з чемпіоном країни ”Біличанкою”. Перша гра відбудеться 17 березня у Києві на арені НПУ. Матч-відповідь відбудеться у Полтаві 20 березня.

А ось один матч півфіналу вже відбувся. Чинний лідер чемпіонату дніпропетровська ”Олімпія” розгромив аутсайдера ”Ковельчанку” – 8:2. Таким чином, матч-відповідь у цій парі, перетворюється на просту формальність. Схоже, що перший фіналіст вже відомий.

Погода