Останні новини - 14-01-2013, 02:01 - sasa 152

Новачки приносять перемогу \”Ворсклі\”

Новачки приносять перемогу \”Ворсклі\”

Ворскла – Тобол – 1:0

Сілюк, 67
\”Ворскла\”: Непогодов (Казаков, 46), Курелех (Кунєв, 46), Пердута (Даллку, 46), Пєсков (Ткачук, 46), Чеснаков (Сапай, 46), Момот (Маркоскі, 46), Скляр (Краснопьоров, 46), Петровіч (Сілюк, 46), Будник (Куценко, 46), Кривошеєнко (Громов, 46), Чичиков (Янузі, 46)

Перенесений матч між полтавською «Ворсклою» та шостою командою Казахстану «Тобол» нарешті відбувся, – інформує офіційний сайт полтавського клубу. Головний тренер «Ворскли» Сергій Свистун задіяв у кожному з таймів по 11 різних виконавців. У першій половині зустрічі «біло-зелені» активно задіювали фланги. Кривошеєнко і Чичиков праворуч проривалися по краях, звідки слідували прострільну і навісні передачі. Кілька разів на ударній позиції опинялися Будник, Скляр і ближче до кінця першої 45-хвилинки Момот, але оборона «Тоболу» на чолі з голкіпером справлялися з цією загрозою.

Більш динамічним видався другий тайм. Казахи практично не робили замін, і тому, ще не встигнувши охолонути від боротьби в першій частині гри, відразу кинулися в атаку, створивши пару по-справжньому небезпечних епізодів. В одному з них, коли суперник пробивав штрафний з-за меж карної зони, блискуче діяв у «рамці» Казаков, у відчайдушному стрибку перевівши м\’яч у поперечину воріт, після чого снаряд відлетів у поле. Можна сказати, що саме це стало точкою відліку, коли полтавці повністю заволоділи ініціативою. Дві хороших можливості упустив Янузі. Спочатку виручив воротар, а потім м\’яч після удару албанця головою просвистів над дальньою дев\’яткою після націленого навісу зліва.

На 67-й хвилині казахські футболісти «упустили» на вході в штрафну площу новобранця полтавської команди Валерія Куценка. Виконати «стандарт» зголосився Сергій Сілюк, що знаходиться на перегляді. З блискучим ударом точно в праву «дев\’ятку» воротар Тоболу впоратися не зміг – 1:0.

До кінця зустрічі той же Сілюк мав одну гарну можливість подвоїти перевагу полтавської дружини, у тому ж напрямку старалися і були близькі до успіху Краснопьоров та Маркоскі.

Погода