Першість Полтавщини - 09-10-2013, 02:10 - sasa 156

Нове Життя чемпіон Полтавщини-2013

Нове Життя чемпіон Полтавщини-2013

Учора в Кременчуці було зіграно матч 17 туру чемпіонату області з футболу серед команд вищої ліги, який визначив цьогорічного чемпіона Полтавської області.

«Кремінь-КМФФ» (Кременчук) – «Нове Життя» (Андріївка) 0:7.
Матч першого кола: 0:6.

Як і передбачалося, матч пройшов за повної переваги гостей і завершився їх впевненою перемогою з рахунком 7:0. У переможців хет-триком відзначився граючий тренер Олександр Мелащенко, два голи провів Сергій Гриценко і по одному разу відзначилися Євген Левченко та Олександр Диндіков. Команда «Нове Життя» з Андріївки Машівського району (президент клубу Олександр Данильченко, начальник команди Ігор Коваль, тренер Олександр Мелащенко) вдруге поспіль здобуває чемпіонське звання, з чим ми її і вітаємо!

Як повідомив мені начальник команди Ігор Коваль, попереду у колектива залишилося зіграти декілька відповідальних матчів. Вже у суботу 12 жовтня у півфіналі розіграшу Кубка України серед аматорів «Нове Життя» у Машівці у першому матчі приймає команду «Чайка» (Києво-Святошинський район) міста Києва. Початок поєдинку: 15.00. Матч-відповідь у Києві 19 жовтня.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода