Волейбол - 23-12-2013, 10:12 - sasa 211

ІнТайм – володар Кубка Лубен

ІнТайм – володар Кубка Лубен

У спортзалі Лубенської ДЮСШ декілька днів тривали змагання розіграшу Кубка міста з волейболу серед чоловічих команд під патронатом міського відділу з питань фізичної культури, спорту і туризму.

У головному фінальному поєдинку зустрілися діючий чемпіон міста команда «ІнТайм» і «Мотор Січ». Це цікаве і напружене протистояння тривало довго, адже суперники грали п’ять партій. Отже, результати пари команд «ІнТайм» – «Мотор Січ» перших п’яти партій було таким: 25:21, 19:25, 17:25, 25:13, 15:11.

 

За їх підсумками дивує лише одне: як можна так програти четверту партію 13:25 «комунарівцями», в яких був бойовий склад виконавців – Володимир Мирний, Олексій Шишка, Анна Холоша, Євген Яростюк, Володимир Бибик, Денис Безпечний, Олександр Грицай, Сергій Алексєєнко, Юрій Васенко? Усі вони представляли відокремлений підрозділ «Лубенський верстатобудівний завод АТ «Мотор Січ». Але волейбол є волейбол. І перемогу у кубковому протистоянні заслужено здобула команда Євгена Зота «ІнТайм» у складі Олександра Мілініча, Олександра Сапи, Сагіда Мамедова, Олександра Біленка, Дмитра Мартиненка, Анатолія Гайдука і Олександра Ляшенка.

 

Третє місце посіла команда «Ветеран» на чолі з Миколою Нестеруком, яка перемогла «ДЮСШ» (тренер Юрій Тягній) з рахунком 3:1. Кращим гравцем фіналу визнано Анну Холошу з команди «Мотор Січ». Переможці, фіналіст і кращий гравець отримали чудовий кубок від начальника відділу з питань фізичної культури, спорту і туризму, головного судді змагань Івана Тузова.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода