Новини - 25-10-2011, 09:10 - sasa 193

\”Інтер\” тримає свою марку

\”Інтер\” тримає свою марку

Чотири дні у Скадовську Херсонської області тривав фінал восьми кращих команд шкіл-інтернатів, в якому у черговий раз перемогу святкували представники Полтавщини.

Змагання щорічного всеукраїнського футбольного фестивалю під назвою «Даруємо радість дітям» проводиться під егідою ВФСТ «Колос» і Федерація футболу України. У них вели боротьбу вісім кращих дитячих колективів, серед яких і пятиразовий переможець турніру ФК «Інтер» Гадяцької спеціалізованої школи-інтернату. Спочатку команди були розподілені на три групи і змагаалися за коловою системою. Футболісти з Гадяча вдало зіграли у своїй групі, здолавши всіх своїх суперників – 2:1 команду з Тульчина Вінницької області і 5:0 ровесників з Одеси. Не дуже напруженим був півфінальний поєдинок, де гадяччанам протистояла команда з Дніпропетрвська – 6:0 на користь представників Полтавщини.

 

У головному фіналі вихованцям тренерів Василя Ванди і Віталія Шийки протистояв сильний колекстив господарів. Після першого тайму на табло «світилися нулі», а ось у другому завдяки двом влучним пострілам Вячеслава Дубовика і Віталія Шкіля колектив гостей добився перемони над «Скадовськом» і вшосте «Інтер» отримав звання кращої команди країни серед шкіл-інтернатів. Кращим грацем змагань визнано Віталія Шкіля з Гадяча. Як зазначив виконавчий директор ФК «Інтер» Василь Ванда, найбільшу «лєпту» у перемогу своєї команди внесли юні гадяччани Олександр Харченко, Вячеслав Дубовик, Владислав Вербецький, Олексій Луценко та Михайло Амелін. 

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода