- 12-07-2010, 10:07 - sasa 161

Обіцянка голови

Обіцянка голови

У другому турі чемпіонату Машивського району з футболу у Новому
Тагамлику місцева
команда «Альтаїр» приймала ряськівську «Оріль». Повболівати за земляків зійшлося більше сотні селян. І не прогадали ― тагамличани виграли з рахунком 3:1. Голи забили від господарів поля Олексій Бойко, Микола Лифар та Олег Гомзяков. Єдиний ряськівський гол належить Роману Кардашу. До наступного матчу сільський голова Анатолій Мирошниченко обіцяє встановити і пофарбувати більш десятка лавочок для зручності вболівальників.


Футболісти Михайлівки приймали колег із Базилівщини і також виграли з рахунком 3:2. Михайлівські голи забили Олег Яковенко, Олександр Свєртнєв та Віктор Яковенко. Від Базилівщини м’ячі у ворота господарів провели Сергій Різник та Олександр Штепа. 


Калинівська «Зоря» приймала команду Коновалівки і виграла 5:2. Два переможні м’ячі забив Олександр Павловець, по одному ― Максим Школяр, Анатолій Деркач та Максим Сидоренко. Обидва коновалівські голи належать Сергію Сосюрі.


Найвідповідальніший матч цього туру пройшов у Кошманівці, де зустрілися місцева «Нива», срібний призер минулорічного чемпіонату, та минулорічні переможці ― андріївське «Нове життя». Кошманівці поступилися з рахунком 2:5. Від «Ниви» по одному голу забили Олександр Лебідь та Роман Андрієнко. Від «Нового життя» аж три м’ячі забив у ворота суперника Олександр Ткаченко, по одному ― Сергій Данильченко та Сергій Капустян.

Промінь

Погода