Аматори - 01-08-2010, 10:08 - sasa 190

Очікуваного протистояння не буде

Очікуваного протистояння не буде

1 серпня відбулися півфінальні поєдинки розіграшу «Шишацького Кубка-2010».

Спочатку про поєдинок у Великій Багачці, де чемпіон області останніх років приймав «вискочку турніру» – ФК «Пирятин». Багачани легко перемогли гостей – 9:2. Гадаю, що у півфінальному матчі не повинні бути такі «хокейні» рахунки, але він зафіксований. Це, свого роду, теж сенсація. Адже четверта команда турніру не повинна програвати у вирішальних матчах із таким рахунком.

Щодо самого поєдинку, то він був не цікавим, бо була повна і відчутна перевага господарів поля. Однак місцевим уболівальникам пощастило – вони побачили аж одинадцять голів. У гостей м’ячі забили Руслан Курочка і Олег Проскурня. У чемпіона області «хет-триком» відзначився Сергій Зав’ялов, два м’ячі провів Олександр Міславський і по одному разу відзначилися Юрій Хоменко, Євген Розка, Олександр Диндіков і Дмитро Дубницький.

Зовсім по іншому сценарію пройшов поєдинок у Філенковому, де місцева «Нива» приймала «Зорю» (Гоголеве). Як зазначив тренер «Зорі» Андрій Шарлай, протягом матчу гра проходила у рівному руслі, а вирішальні події цього протистояння відбулися наприкінці другого тайму. За десять хвилин до завершення зустрічі господарі поля вийшли вперед – 1:0. Місцеві уболівальники вже були подумки, що у вирішальному фіналі за «Шишацький Кубок» саме їхня команда, що вибила з боротьби вже відоме і сильне «Нове життя», зустрінеться з «Великою Багачкою». Але, як кажуть, «не так сталося, як гадалося». Команда з Гоголевого, яка укомплектована на сьогодні, скажімо так «не слабким складом», зуміла дати справжній бій господарям поля. На останній хвилині матчу полтавський рефері зустрічі Юрій Павлюченко вказав на одинадцятиметрову позначку в бік воріт «Ниви» (хтось з захисників команди зіграв рукою). Пенальті чітко виконав Андрій Михайленко – 1:1. Додатковий час не приніс бажаного результату для обох команд. А в серії пенальті точнішими були гості – 4:2 і вони у фіналі! Отже, такого очікуваного фінального протистояння між Великою Багачкою та Філенковим не буде.

8 серпня у Шишаках о 17.00 у вирішальному поєдинку зустрінуться ФК «Велика Багачка» і «Зоря» (Гоголеве).

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода