- 01-08-2011, 01:08 - sasa 203

Олег Кононов: \”Будуємо нову команду\”

Олег Кононов: \”Будуємо нову команду\”

Олег Кононов, головний тренер «Карпат»

– Деякі гравці не відновилися, як ми чекали. Тому були проблеми в точності передач, виконання своїх функцій. В цьому одна прична. Інша – створюється новий колектив це завжди болісно. Якщо раніше у нас був колектив, який ми три роки створювали, то зараз, з різних причин, будуємо нову команду. Хтось не задоволений, але ми розберемося. Все-одно, я з оптимізмом дивлюся в майбутнє команди, переконаний, що ми йдемо правильним шляхом. Далі тільки результат покаже – правильна дорога чи ні. Особисто я твердо переконаний, що ми йдемо правильно. Ми створюємо команду, яка б відповідала усім вимогам, але на це треба час.

– Ви були прихильником точкової селекції. Зараз, схоже, змінили стратегію. Будуєте нову команду, а результатів нема. Павлов був перед вами, сказав, що дав своїм гравцям відпочити. Ви не мали на меті когось іншого поставити в основу? Провідні гравці – Худоб’як, Зеньов, як ми побачили, не в формі…
– В футболі буває важко. Сьогодні у нас виникли труднощі. Є і мої помилки мої. Зараз перебудова вимушена, яка в будь-якому випадку має бути.

Погода