Інтерв'ю гравців, тренерів - 26-10-2011, 01:10 - sasa 190

Олег Краснопьоров: \”Подвиг \”Мілану\” надихнув нас\”

Олег Краснопьоров: \”Подвиг \”Мілану\” надихнув нас\”

Полтавцi, поступаючись за лiченi хвилини до кiнця матчу \”Таврiї\” з рахунком 1:2, примудрились врятувати гру i видерли перемогу. Третiй гол Янузi став божевiллям для Полтави. Радiли всi, а головний тренер \”Ворскли\” Микола Павлов, поставивши рекорд швидкостi, кинувся до своїх футболiстiв, якi не тямили себе вiд щастя. Враженнями вiд цього диво-порятунку з кореспондентом \”Експресу\” подiлився лiдер команди Олег Краснопьоров.


– Олегу, коли ви поступались на останнiх хвилинах, чи вiрили, що цей матч можна врятувати?

– Так, вiрили. А знаєте – чому? Перед нашою грою ми всi разом спостерiгали поєдинок iталiйської серiї \”А\” \”Лечче\” – \”Мiлан\”. Там пiсля першого тайму \”Мiлан\” програвав 0:3, але примудрився виграти 4:3. Його подвиг надихнув нас i вкотре переконав, що вiрити i грати слiд до кiнця. Цього вечора Бог нам допомiг. Усе ж ми забили такi м\’ячi, що, можна сказати, нам пощастило.

 

– У роздягальнi святкували гучно?

– Звичайно! Радiли — мов дiти. Приємно вигравати матчi на останнiх хвилинах. Я вже i не пригадую, коли ми таке робили. Програвати — програвали. Колись \”Iллiчiвцю\” на своєму полi програли на останнiх хвилинах 2:3. А вигравати — це подвiйна радiсть. Менi це чимось нагадало Лiгу чемпiонiв, коли \”Манчестер\” здолав \”Баварiю\” у компенсований час. Це – футбол, i тим вiн цiкавий. Пiдозрюю, що уболiвальники на трибунах теж не чекали вiд нас такого, а тi, хто завчасно полишив свої мiсця, напевне дуже шкодують.

 

– Чи вiдчуваєте виснаження?

– Я б не сказав, що ми поступались \”Таврiї\” у фiзичнiй готовностi. Навпаки, коли гра наближалась до кiнця, ми змогли додати у швидкостi. Це на зборах вiдчуваємо \”крiпатуру\”. У чемпiонатi такого немає.

 

– Микола Павлов дав вам пiсля матчу вихiдний?

– Нi. Наступного дня вранцi було вiдновлення — пiшли в сауну, на масаж i провели легке тренування. Зiграли у дир-дир i трошки себе повеселили. Нiчого не вдiєш, слiд готуватися до Кубка України.

Погода