Останні новини - 27-08-2011, 03:08 - sasa 182

Олег Краснопьоров: \”У наших суперників більше досвіду, ніж у нас\”

Олег Краснопьоров: \”У наших суперників більше досвіду, ніж у нас\”

У п\’ятницю, 26 серпня, у Монако пройшло жеребкування групового раунду Ліги Європи.

Полтавська \”Ворскла\” потрапила до групи B. Суперниками підопічних Миколи Павлова стали данський \”Копенгаген\”, бельгійський \”Стандард\” і німецький \”Ганновер\”.

\”Жеребкування дивився, – каже \”Gazeta.ua\” півзахисник \”Ворскли\” Олег Краснопьоров. – Зараз у Європі всі команди сильні. Будемо грати, старатися. Великих ілюзій на свій рахунок ми не плекаємо, але хочеться виступити якомога краще, показати себе і команду. Спробуємо прославити наше місто.

Особливих побажань стосовно жеребу не було. Правда, чогось дуже хотілося потрапити на англійську команду, щоб відвідати Англію. У принципі, Німеччина, Данія та Бельгія також хороші країни.

З партнерами по команді ще особливо не обговорювали результати жеребкування, просто обмінялися першими враженнями. Та й часу на це було обмаль. У неділю ми граємо з \”Іллічівцем\” у Маріуполі. Так виходить, що з одного літака пересідаємо в інший.

Ми вже починаємо звикати до такого складного графіку матчів. Правда, втома вже починає накопичуватися. Добре, що зараз буде перерва. Ми зможемо відпочити і з новими силами зануритися у груповий етап. Будемо старатися, пройти якомога далі. Дай Бог нам добре виступити.

Перший матч ми зіграємо на виїзді. У принципі, без різниці де починати. Все одно гратимемо і вдома, і у гостях.

Очевидного фаворита у нашій групі немає. Всі команди більш-менш рівні. Зрозуміло, що у наших суперників більше досвіду єврокубкових матчів, ніж у нас. Ми компенсує його нестачу бажанням та характером.

Тепер, коли ми дізналися імена своїх суперників, будемо активніше слідкувати за їх виступами у внутрішніх чемпіонатах.\”

Нагадаємо, у четвертому кваліфікаційному раунді Ліги Європи \”Ворскла\” пройшла бухарестське \”Динамо\”, двічі обігравши команду — 3:2 (на виїзді) і 2:1 (вдома).

Погода