Інтерв'ю гравців, тренерів - 22-01-2013, 12:01 - sasa 191

Олег Краснопьоров: \”З Маркевичем розмовляв віч-на-віч\”

Олег Краснопьоров: \”З Маркевичем розмовляв віч-на-віч\”

Олег Краснопьоров розповів про свій перехід клубній прес-службі в харківський \”Металіст\” і про те, які спогади він бере з собою з Полтави.

– Від кого першим дізнався про інтерес харків\’ян до своєї персони?
– Мені подзвонили керівники \”Металіста\”, і просто запитали, чи є бажання грати за їхню команду. Я відповів, що, швидше за все, погоджуся перейти, якщо це буде конкретна пропозиція і в мені буде зацікавлений тренер команди. Незабаром після цього пішов переговорний процес між керівництвом полтавського і харківського клубів. Керівники \”Ворскли\” пішли мені назустріч.

– Перший навчально-тренувальний збір ти пройшов з \”Ворсклою\”. У цей час уже знав про інтерес з боку \”Металіста\”?
– Так, знав, але морально ще не був готовий до переїзду в Харків. До Полтаві прикипів душів за той час, поки тут виступав. Це рішення морально далося мені дуже не легко. Хоча футболіст-професіонал не повинен бути меланхоліком. Я вдячний всім, хто зіграв свою роль в моєму кар\’єрному зростанні в Полтаві. Ці роки залишаться в моєму серці назавжди.

– Ти сказав, що лише зацікавленість тренера тієї, команди, куди переходиш, грала б основну роль у прийнятті тобою рішення про відхід з \”Ворскли\”. З Маркевичем розмовляли?
– Так, у нас було розмова віч-на-віч. Про подробиці, якщо можна, я не буду.

– На скільки ж підписаний контракт?
– Думаю, це не має значення. Головне для мене зараз приносити користь своїй новій команді.

Погода