Останні новини - 20-06-2013, 10:06 - sasa 287

Олег Міщенко: Слава Богу все вирішилося позитивно і швидко

Олег Міщенко: Слава Богу все вирішилося позитивно і швидко

Рано-вранці, 20 червня, полтавська Ворскла вирушила на збори до Словенії.

Від стадіону Ворскла рушала автобусом до аеропорту Бориспіль. Із Полтави поїхало лише 17 футболістів. Решта приєднаються до команди, або в Києві, або вже безпосередньо в Словенії. Із новачків був лише Олег Міщенко, який остаточно врегулював свої контрактні відносини з полтавським клубом.

– Слава Богу, все вирішилося позитивно і швидко, як я і хотів. Я прийшов до спортивного директору донецького Металурга Вардана Михайловича і сказав, що хочу піти з команди і грати за Ворсклу. Ісраелян пішов мені на зустріч і сказав, що клуби між собою розберуться. Знаю, що президент Ворскли дзвонив президенту Металурга і буквально за день все вирішилося, – запевнив новачок біло-зелених програмі 5 хвилин спорту.

Півзахисник із Іспанії, який теж знаходиться на перегляді, як і український воротар приєднаються до команди пізніше. Плюс вже безпосередньо до Словенії приїде низка потенційних новачків.

Нагадаємо, що на Балканах полтавська команда перебуватиме до 5 липня і проведе там п\’ять контрольних поєдинків. Перший із яких запланований на 24 червня.

 

Євген БРИЖ

Погода