- 20-08-2012, 02:08 - sasa 127

Олег Орєхов: \”Мілевський симулював\”

Олег Орєхов: \”Мілевський симулював\”

Екс-арбітр ФІФА Олег Орєхов вважає, що Мілевський симулював

\"ОлегПісля матчу з \”Ворсклою\” Мілевський висловлював лайнсмену претензії, вважаючи, що сфолили на ньому в штрафній, а не до неї, і повинен був бути пенальті.

\”Я там взагалі порушення не побачив, – сказав екс-арбітр ФІФА Олег Орєхов. – Мені здалося, що Мілевський симулював. Це заслуговувало жовтої картки Артему і вільного удару в іншу сторону. Я кажу про дії ногами. Ногами захисник не порушував. Що стосується рук, не було видно, затримують динамівця чи ні. А ці моменти – до лінії, за лінією – завжди складні. Тим більше якщо вони в динаміці. Напевно, арбітр вважав, що була затримка ногою. Якщо ж асистент допоміг йому скасувати це рішення , то, мабуть, була зафіксована затримка рукою в момент, коли Мілевський брав м\’яч – за межами штрафного майданчика. А вже відчувши цю затримку, Артем почав входити в штрафну і падати. Але падав він так, наче його збили з ніг, а не затримали за корпус. У Мілевського імідж гравця, який частіше симулює, ніж на ньому порушують. Тому, може, навіть якщо і є порушення, вони сприймаються крізь призму симуляцій. Занадто його падіння картини\”, – сказав Орєхов сайту \”Сегодня\”.

\”Це робота бригади, – коментує взаємодію суддів Орєхов. – Краще прийняти спільне правильне рішення, ніж буде хтось упертий і наполягатиме на неправильному\”.

Погода