Стрічка новин - 27-12-2012, 12:12 - sasa 264

Олександр Алієв: \”Зроблю все можливе, щоб закріпитися в \”Динамо\”

Олександр Алієв: \”Зроблю все можливе, щоб закріпитися в \”Динамо\”

Півзахисник київського \”Динамо\” Олександр Алієв озвучив цілі, які ставить перед собою після повернення з \”Дніпра\”, де виступав на правах оренди.

\"Олександр\”Той час, що я провів у Дніпропетровську, вважаю, пішло мені на користь, адже\” Дніпро \”завжди ставить перед собою високі завдання, і в першій частині чемпіонату команда довела, що готова до такого роду випробуванням.

Підтвердженням цьому стало проміжне друге місце в чемпіонаті дніпрян і вихід до плей-офф Ліги Європи з першого місця у своїй групі.

Що стосується мого повернення в динамівський клуб, то зроблю все можливе, щоб закріпитися в команді. У мене ще рік контракту з \”Динамо\”. Своєю працездатністю хочу довести, що після закінчення угоди у головного тренера Олега Блохіна і президента клубу Ігоря Суркіса не виникне сумнівів щодо того, чи підписувати зі мною новий контракт.

Якщо під час зимової підготовки у мене все складеться, докладу максимум зусиль для того, щоб наша команда на мажорній ноті завершила поточний сезон \”, – цитує Алієва\” Команда \”.

Погода