Прес-конференції - 14-07-2013, 09:07 - sasa 183

Олександр Севідов: Карпати поступилися Ворсклі в зіграності

Олександр Севідов: Карпати поступилися Ворсклі в зіграності

Післяматчева прес-конференція головного тренера Карпат Олександра Севідова

– Шкода, що ми не змогли порадувати фанів. Програвати на своєму полі дуже важко психологічно. Що я можу сказати? Ми створювали, але не забивали. А перший момент у наші ворота – гол. Полтава грала на контратаках, а ми великими силами йшли вперед. Напевно, в комбінаційному плані ми ще не готові. І, мабуть, не всі сприйняли серйозно мої слова про зіграність. Ми поступилися «Ворсклі» в зіграності. А в моментах і в агресії не поступилися. Треба набратися терпіння. От вже Голодюк вийшов, Зеньов приєднався. Це кваліфіковані гравці, але в нашій команді зараз є проблема різнопланової підготовки.

– Чому з початку другого тайму ви не пішли в атаку, натомість закрилися на власній половині поля?
– «Ворскла» на цьому будує гру. Я б попросив вас підтримати Савченка і Підківку. Вони перший раз грали у великому футболі. Якщо звалимо все на їхні помилки, то можемо цих хлопців загубити. А вони достойно боролися. Просто коли в захисті грають молоді футболісти, вони притискаються, самі себе страхують.

– У пропущених голах були одні й ті ж помилки. Атакувальних гравців не зустрічали. Це говорить про…
– Кваліфікацію. Є таке поняття, коли атакує суперник, захисник має бути поруч. Не треба дивитися футбол. Треба стояти біля суперника і контролювати його. А ми далі робимо одній й ті ж помилки.

– Низка помилок арбітра не вплинули на молодих гравців?
– Не хочу про це говорити, бо зараз всі напишуть, що Севідов почав скиглити, мовляв, судді вбивають ще з першого туру. Ви все самі бачили. Гравці «Ворскли» грали дуже жорстко. Якби суддя був принциповішим, то вони собі такого б не дозволили. Але раз так грає суперник, то нам треба відповідати, погоджуватися на таку гру. Тим паче на своєму полі.

– Тренер суперника сказав, що «Ворскла» обіграла вас за рахунок зіграності і самовіддачі. А що ви про самовіддачу скажете? Задоволені?
– Не всіма…

Інформаційний центр ФК  Карпати

Погода