Прес-конференції - 10-11-2013, 12:11 - sasa 206

Олександр Севідов: Ви журналісти – цікаві хлопці

Олександр Севідов: Ви журналісти – цікаві хлопці

Післяматчева прес-конференція наставника Карпат Олександра Севідова

 

– Хороша, бойова гра. Напевно та гра, про яку говорять банальні слова – ніхто не хотів поступатися. Я думаю, ми не поступилися супернику в боротьбі, забили непогані м’ячі, але й пропустили з двох стандартів. Ну і, знаєте, так, як складалася гра, ситуація на полі – ця нічия для нас – те саме що перемога. Кожне очко в нашому становищі – на вагу золота. Я хлопцям подякував за характер, за самовідданість. А в грі – є ще над чим працювати.

– Яке враження справила на Вас «Ворскла»? Здивувала чимось? Наскільки Ваша команда стала сильніша в порівнянні з грою першого кола?
– Я думаю, що якби забив Васін, ми б досягли реваншу. Я не буду говорити за першу гру. Ми грали «з листа», це був перший тур, у нас навіть обойми не було, якщо не вважати футболістів «дубля». Що стосується «Ворскли», то команда зіграна, не перший рік грають один з одним футболісти, відчувають один одного. Команда з хорошими швидкими флангами. Видно, що дружна і об’єднана ідеєю. Я це говорив наприкінці минулого сезону, повторю і зараз. В інших тонах і фарбах вам розповість Вася Сачко. Я не можу більше говорити про «Ворсклу». Не можу сказати, що ми були на голову сильніше, але якщо б забили в кінці, я б сказав, що заслужили перемогу. А раз не забили, то заслужили нічию.

– А гол Костевича Вас здивував?
– Знаєте, ви журналісти – цікаві хлопці. Чим футболіста, або тренера зараз можна здивувати? Ну, я якось сказав, що я не Копперфільд, щоб когось дивувати. Ми вивчаємо суперника, «Ворскла» вивчає нас. Чим-небудь в століття такої електроніки та такого телебачення з розбором моментів здивувати складно. Гол Костевича, напевно, маленький шедевр для футболіста. Він з більш гарним настроєм поїде до молодіжної збірної. У вас теж є збірник? Дедечка викликали?

– Так.
– Ну от, у нас теж Федорчук їде. Я побажав збірній в їх особі вдалих стикових ігор з Францією. Напевно, і мені пощастить поїхати і побачити цю гру на власні очі. Коли ми ще потрапимо на стикові матчі з Францією. Я дуже сподіваюся, що ми пройдемо Францію, і це буде певний поштовх для наших гравців. Сьогодні була мінімальна кількість іноземців на полі. Я дуже радий, що в нашому футболі є гравці з українськими паспортами, які сьогодні показали, що вміють грати.

Погода