Матчі - 01-09-2019, 09:09 - admin 1143

«Олександрія» перемагає в Полтаві

Гол Шастала став єдиним у матчі.
«Олександрія» перемагає в Полтаві

“Ворскла”-“Олександрія” 0:1 (0:1)

Протокол матчу

Нестаблільність «Ворскли» продовжується. Після розгромної перемоги в минулому турі на виїзді над «Колосом» підопічні Віталія Косовського знову не змогли порадувати уболівальників на власному стадіоні.

Сценарій матчу з «Олександрією» був подібний до сценарію матчу з луганською «Зорею». «Ворскла» пропустила в першому таймі і в другому, попри всі намагання, відігратися не змогла. Взагалі у першій половині матчу гості виглядали дуже солідно й переконливо. Вони комбінували й не дозволили полтавцям нічого створити біля власних воріт. Взагалі нічого.

Свій же гол команда Володимира Шарана забила на 23-й хвилині. Дмитро Шастал добив м’яча у порожні ворота  з близької відстані після того, як Ткаченко відбив удар з меж штрафного майданчика. Перша передача пішла з кутового, який виконувався з правого флангу. Ще через п’ять хвилин Мартиненко в стилі Дитятьєва подарував Банаді вихід сам на сам з Ткаченком. Цього разу полтавський воротар свою команду виручив.

У другому таймі «Ворскла» додала в швидкості. Але зробити щось з насиченою обороною суперника не могла. Олександрійці перш за все дбали про безпеку власних воріт. Проте свої пару випадів лівим флангом усе ж зробили. Одного разу небезпечну прострільну передачу Третьякова лише в останній момент у підкаті перервав Чеснаков.  А в іншому моменті «Ворсклу» знову виручив Ткаченко, який виграв дуель у Гречишкіна.

Свій єдиний реальний момент полтавці втратили за кілька секунд до фінального свистка. Ігор Пердута замикав дальню стійку після прострілу Габелка, але в порожні ворота з близької відстані не влучив. 0:1 –  закономірна перемога гостей.

Погода