Стрічка новин - 20-08-2023, 02:08 - admin 17880

Оновлення на сайті: протоколи 1987-го року та альтернативні програми

Інформація про останні оновлення на Сайті вболівальників ФК «Ворскла».
Оновлення на сайті: протоколи 1987-го року та альтернативні програми

Привіт! Постійні відвідувачі сайту, звісно, помітили, що новини на сайті з’являються дуже рідко. На це є об’єктивні та суб’єктивні причини.

Проте це не означає, що робота над сайтом припинилися. Вона хоч не рівномірно, але йде. Поповнюються інші розділи, що може бути непомітним на перший погляд. Так, з останніх оновлень – внесення в базу 19-ти офіційних протоколів з матчів Ворскли в сезоні-1987 (тури 2-8, 34-38, 40, 45, 49-54), а також велика кількість альтернативних програмок до матчів нашої команди, які ви можете знайти в відповідному розділі сайту.

Постійне поповнення бази сканами програм, фото гравців, тренерів та суддів та фото з матчів призвело до того, що за більше, ніж шістнадцять років існування сайт розрісся до значних розмірів. Це збільшує витрати на оплату хостингу.

Ми розуміємо, що в часи війни кожна вільна гривня має йти на ЗСУ, однак, якщо ви вважаєте нашу роботу потрібною, а існування сайту доцільним – не будемо проти будь-якої допомоги. Ви можете надіслати на пошту сайту старі фото, відеозаписи матчів, огляди, голи – усе, що стосується «Ворскли». Для фінансової підтримки на оплату хостингу створена окрема банка.

Надалі будемо намагатися знаходити час й інформувати вас про зміни та поповнення, які відбуваються на сайті.

Погода