Новини - 19-12-2021, 11:12 - admin 6939

Опитування: кращий гравець «Ворскли» в 2021-му році

Стартує традиційний референдум Сайту вболівальників ФК «Ворскла».
Опитування: кращий гравець «Ворскли» в 2021-му році

До кінця 2021-го залишається зовсім небагато. А це означає, що саме час визначитися з тим, хто був кращим гравцем «Ворскли» у минулому календарному році.

На погляд адміністрації сайту, цей рік має стати найбільш конкурентним в плані голосування. Дмитро Різник тримав високу планку, підняту в минулому сезоні, встановив рекорд по незабитим в його ворота пенальті й дебютував за національну збірну України. Олівьє Тілль перші півроку розкачувався й звикав до команди, а потім став одним з найкращих у Європі за системою «гол+пас». Владислав Кулач, хоч і відіграв півроку, проте встиг забити десять голів, чого разом із здобутком минулого року вистачило для звання кращого бомбардира чемпіонату. Руслан Степанюк спочатку безперебійно підносив «снаряди» Кулачу, а потім успішно справився з роллю основного бомбардира команди до приходу бразильця Рангела.

Кожен з інших номінантів теж вніс свій вклад в результати команди. Одним словом, обирати є з кого. Форма для голосування доступна наприкінці цього матеріалу. Віддати голос за свого фаворита можна до півночі 31-го грудня.

Нагадаємо переможців минулих років: 2016-й рік – Олександр Кобахідзе, 2017-й рік – опитування не проводилося, 2018-й рік – Владислав Кулач, 2019-й рік – Денис Васін і 2020-й рік – Дмитро Різник.

Погода