Стрічка новин - 13-03-2013, 10:03 - sasa 205

Останні дні Луческу в \”Шахтарі\”

Останні дні Луческу в \”Шахтарі\”

Головний тренер донецького \”Шахтаря\” Мірча Луческу зазначив, що швидше за все покине донецький клуб влітку, а також не виключив, що продовжить тренерську кар\’єру в італійській серії А.

\”Важливо, що ми поговорили з Моратті, я радий. Але я хочу добре закінчити чемпіонат, моя команда близька до перемоги. Мій контракт закінчується в травні, ми зробили велику роботу за ці дев\’ять років, виростили багато молодих гравців і поліпшили міжнародний авторитет. Наразі, все йде до того, що я покину \”Шахтар\” в кінці сезону.

Повернутися в Італію? Я не виключаю, може статися все, що завгодно. Я хотів би повернутися до тренерської діяльності в Італії, в останні роки я придбав більше досвіду, вигравши декілька титулів і виростивши багато молодих гравців. Але тепер я думаю, про те, щоб добре закінчити чемпіонат з моєю командою і спробувати виграти, все, що можливо \”, – цитує Луческу Чемпионат.com з посиланням на італійську пресу.

\”Що стосується виступів \”Інтера\”, то все нормально. Протягом багатьох років міланський клуб був найсильнішим, виграв все і мав у своєму складі гравців із великим досвідом. Наразі, імовірно, потрібно змінити, щоб побудувати нову команду, виростити молодих і сильних футболістів. Потрібно прийняти важливе рішення на майбутнє\”, – зазначив румунський фахівець.

Погода