Останні новини - 08-07-2012, 10:07 - sasa 150

Остання репетиція

Остання репетиція

За тиждень до старту нового сезону, \”Ворскла\” провела останні контрольні матчі. У Щасливому, під Києвом, команда провела два спаринги зі столичним \”Арсеналом\”

 

Арсенал – Ворскла – 1:1

Гоменюк 55 – Янузі 36

Арсенал: Боровик, Гітченко, Шабанов, Хомин, Мостовий, Фаворов, Максимов, Аржанов, Ковпак, Гоменюк, Адійя.
Ворскла: Непогодов, Ткачук, Пєсков, Западня (Курелех, 76), Пердута, Скляр, Мілько, Чичиков, Громов (Рябушко, 76), Єрьоменко (Ченбай, 64), Янузі (Козак, 46).

 

Перший матч відбувався за неймовірної спеки, адже гра розпочалася о 16 годині. Тому ртутний стовбчик показував позначку в 37 градусів за Цельсієм. Звичайно грати в таких погодних умовах надзвичайно важко.

 

Дебютний гол у цій зустрічі був забитий після вдалої комбінації Пердути, який подав із флангу, і гідного завершення Янузі на дальній штанзі. Ахмед, що відзначає 8 липня День народження, забив головою в падінні, привітавши самого себе.

Зрівняли рахунок \”каноніри\” невдовзі після початку другого тайму. Після низки помилок спочатку в центрі, а потім і поблизу штрафного полтавці дали можливість точно пробити Гоменюку – 1:1.

 

Арсенал – Ворскла – 1:1

Шацьких 74-пен – Безус 36

Арсенал: Паньків, Дос Сантос, Симоненко, Польовий, Леандро, Флореску, Шахов, Кобахідзе, Старгородський, Мазілу, Шацьких.
Ворскла: Долганський, Сапай, Чеснаков, Матвєєв, Даллку, Маркоскі, Краснопьоров, Будник, Безус, Кривошеєнко, нападник зі Словаччини.

Перший тайм другого матчу спочатку більше давався футболістам Арсеналу. Підопічні Леоніда Кучука швидко йшли в атаку, але полтавська оборона розгадувала хитромудрість київських випадів. До середини тайму частіше на чужій половині вже з\’являлися ворскляни. Іноді полтавським футболістам не вистачало зовсім трохи, щоб вразити рамку Паньківа. Вийти вперед біло-зеленим вдалося на 36-й хвилині. На фланзі обіграв Даллку і Краснопьоров. Олег виконав подачу на Безуса, увірвався до штрафного майданчику і Роман зміг знайти рішення, щоб забити гол. Не стільки сильно, скільки точно – 1:0

Незважаючи на нестерпну спеку, у другій половині команди ще додали в швидкості, і боротьби теж стало значно більше. В епізоді, де Будник готовий був піти сам на сам із кіпером, Євген отримав ззаду по ногах, але арбітр вирішив не побачити відвертий фол, а ось у звичайній боротьбі у полтавських воріт просто вигадав 11-метровий. Долганський вгадав задумку реалізації Шацьких, але трохи не дотягнувся до м\’яча, рахунок став рівним.

За другий \”гірчичник\” повинен був залишити команду в меншості Симоненко, але враховуючи статус гри, киянин поле залишати не став. Словацький нападаючий, що знаходиться на перегляді, міг забити гол, але був збитий на замаху, і знову київський арбітр вирішив по своєму, показавши, що можна продовжувати гру.

vorskla.com.ua

Погода