- 17-09-2010, 09:09 - sasa 163

\”Острови\” міцніші за \”Граніт\”

\”Острови\” міцніші за \”Граніт\”

У четвер відбувся черговий матч першості міста з футболу.

“Граніт” – “Дальні острови” – 1:3
“Граніт”: Юрченко, Каренчин В., Каренчин М., Дубовик, Старостін, Панасенко, Нимчин, Кондратенко, Гапонов, Сильченко, Запара.
“Дальні острови”: Міняйло, Пирогов, Клименко, Васильєв, Сидоренко, Папенко, Крулко, Ткаченко, Михайленко, Дзюба, Кириченко.

Команди розпочали матч, що називається, без розвідки. Активніше виглядали футболісти “Дальніх островів” і тому не дивно, що саме вони першими відкрили рахунок у зустрічі. Михайленко після подачі з правого флангу скинув м’яч головою на партнера і Папенко з декількох метрів розстріляв Юрченка. Та не встигла команда відійти від забитого голу як їм самим вже довелося розпочинати з центру поля. Панасенко вивів на побачення з воротарем Кондратенка, який без проблем переграв Міняйла. Це був останній дотик гравця до м’яча, бо вже за хвилину Вячеслав був змушений через травму залишити межі поля. На полі почалися гойдалки – команди по черзі створювали небезпеку біля воріт суперника. Блищими до голу у середині тайму були футболісти у зелених футболках (“Дальні острови”). Слід згадати удар все того ж Папенка після якого захисник виніс м’яч майже з лінії воріт та небезпечний постріл Михайленка – в сантиметрах від дальньої стійки. А от кінцівка першої половини пройшла вже за переваги “Граніту”. Спочатку зі штрафного Гапонов перевірив майстерність Міняйла, а перед свистком на перерву Нимчин, опинившись перед воротами, пробив прямо у голкіпера. 

Другий тайм, як і перший, розпочався з атак “островитян”, які заволоділи центром поля і частенько змушували суперника грати просто на відбій. Тому не дивно, що у такій ситуації небезпека виникала біля воріт “Граніту”. Вже в дебюті стовідсоткову нагоду відзначитись втратив Папенко, який обікрав на фланзі двох захисників і вийшов віч-на-віч з воротарем. Фінтом поклавши його на газон, він подумки вже бачив м’яч у сітці, але “круглий” в останній момент по-зрадницьки підскочив і удар у нападника вийшов дуже неточним. Свого команда досягла у середині тайму, коли захисник “Граніту” вибиваючи м’яч зі своєї штрафної влучив собі у руку. Арбітр матчу Едуард Шнейдер вказав на одинадцятиметровий, який чітко реалізував Михайленко. За десять хвилин він же після прострілу зліва оформив дубль. Одразу ж гранітівцям вдалося забити, проте гол не зарахували через офсайд. А закінчилася ця коректна з обох сторін гра вилученням на рівному місці. Михайленко отримав другу жовту картку за розмови (першою його нагородили також за “довгий” язик) і був змушений залишити поле раніше за інших. Правда скористатися з цього супернику не вистачило ні сил, ні часу.

Погода