Останні новини - 21-07-2012, 01:07 - sasa 146

Павло Ребенок: \”У Полтаві немає такого ажіотажу, як у Харкові\”

Павло Ребенок: \”У Полтаві немає такого ажіотажу, як у Харкові\”

Павло Ребенок вже як місцяь є гравцем \”Металісту\”, однак на матчі \”Ворскли\” з \”Кривбасом\” Павло спостерігав за грою своїх колишніх партнерів на полтавському стадіоні

 

\"Павло\”Скориставшись вихідним, поїхав до Полтави, щоб забрати деякі речі. Ну і звичайно, не міг не піти, раз була така можливість, на гру своєї тепер уже колишньої команди. Ви ж розумієте, що частинка мого серця залишилася в Полтаві і зрозуміло, що я буду стежити за виступами «Ворскли» і вболівати за неї. Приємно було побачити своїх колишніх одноклубників. Вони хоч і програли, але привітали мене з забитим голом. Приємно було почути привітання і від полтавських уболівальників, які підходили до мене в перерві і після закінчення матчу і говорили добрі слова на мою адресу.

На жаль, у Полтаві навколо футболу в цілому і «Ворскли» зокрема немає такого ажіотажу, як хотілося б. А в Харкові – справжній футбольний бум. Що там говорити, якщо на останню контрольну гру перед початком сезону з «Кременем» прийшло близько п\’яти тисяч глядачів! І це в робочий будній день! А на грі з «Іллічівцем» атмосфера була просто супер. Я знаю, що така ж атмосфера справжнього футбольного свята на всіх домашніх іграх «Металіста». Так що команді залишається лише добре працювати на тренуваннях і віддавати всі сили в іграх заради своїх уболівальників, які так її підтримують\”, сказав Ребенок сайту UA-football.

Погода