Інтерв'ю гравців, тренерів - 01-10-2011, 10:10 - sasa 181

Павло Ребенок: \”Як мінімум, збираємось не програти\”

Павло Ребенок: \”Як мінімум, збираємось не програти\”

Півзахисник \”Ворскли\” Павло Ребенок поспілкувався з прес-службою ПЛ напередодні домашньої зустрічі проти \”Динамо\”.

− Павле, спершу про останній матч проти «Ганновера». Які враження?
− Ніхто з нас з цієї поразки трагедії не робить. Звичайно, програвати не хотіли у будь-якому разі. Але зрозуміти поразку також можна. Без досвіду дуже важко протистояти таким суперникам. А більша частина гравців «Ворскли» раніше не виступала на подібному рівні. За таких умов зіграти безпомилково вкрай складно.

− Якщо говорити про рахунок 1:2 з представником німецької Бундесліги, наскільки він відповідає перебігу подій?
− З одного боку, «Ганновер» дуже хороша команда, яка демонструє свій футбол. Саме це і принесло успіх гостям. Але, за великим рахунком, наш суперник реалізував майже все, що міг. А от ми подібною реалізацією похвалитись не можемо. Зокрема, у другому таймі неодноразово вибачали німців, хоча цілком могли хоча б зрівняти рахунок. Що ж, зараз цей результат вже не змінити. Тому в наступних зустрічах постараємось зберегти своє обличчя. Спробуємо покращити становище у груповому турнірі.

− Вдасться відновитись фізично та емоціонально перед вкрай непростим поєдинком проти «Динамо», який відбудеться у неділю?
− Гадаю, проблем з нашою формою бути не може. По-перше, ми не вперше граємо через 2 дні на третій, по-друге, кияни знаходяться в аналогічній з нашою ситуації. Нас налаштовувати на цю зустріч не потрібно, тому що вкотре збираємось перевірити власні можливості на тлі сильного суперника, подивитись, чому нас навчили вже проведені матчі у Лізі Європи УЄФА. «Динамо» – це бренд, і вже цей факт не дає змоги переводити подих на якійсь з ігор − інакше одразу кияни можуть бути покарані. Столична команда має багато кваліфікованих виконавців, конкуренція за місце в основному складі там більша, ніж у нас. А головні козирі «динамівців» – швидкі контратаки − ставали проблемою для багатьох команд. Будемо готуватись до запеклої боротьби.

− Чи надають у команді ваги тому факту, що «Ворскла» тричі поспіль у минулих сезонах не програвала вдома «Динамо»?
− Не знаю, наскільки важливо заглядати в історію, а от про чітке прагнення продовжити цю серію і не дати гостям вивезти з Полтави 3 очки можу вболівальників запевнити. До зустрічі ми підходимо у непоганому стані, на якісь втрати через травми або дискваліфікації скаржитись не можемо. Тому, як мінімум, збираємось не програти.

Погода