Матчі - 19-04-2013, 09:04 - sasa 243

Павлов бере реванш у Ворскли

Павлов бере реванш у Ворскли

Полтавська команда в дуже скучному матчі в Маріуполі поступилася місцевому Іллічівцю – 0:1. Таким чином, нинішній наставник маріупольців Микола Павлов бере реванш за поразку в першому колі…

 

Іллічівець – Ворскла – 1:0

Протокол

 

Фактично одна помилка вплинула на результат матчу. Мова про невпевнену гру на виході голкіпера і капітана ворсклян Сергія Долганського. Саме він після подачі зі штрафного Полянського помилився і воротаря випередив Мандзюк, який головою відправив м\’яч у ворота.

Слід зауважити, що по грі вийшло два різних тайми. Ворскла дуже добре почала гру і протягом всієї першої половини грала трохи краще господарів поля. В одному моменті Іллічівцю просто пощастило не пропустити, коли під удар Скляра після добре розіграної комбінації потрапив Громов. Непогано одного разу бив і сам єдиний форвард ворсклян – Худжамов зіграв надійно.

Було у гостей ще кілька потенційно гострих епізодів і непогано підготовлених атак. Однак до удару довести вдавалося їх украй рідко. З іншого боку Іллічівець і до штрафної суперника добирався з великими труднощами.

Після перерви вийшли на заміну Ємельянов та Окріашвілі і це додало стрункості півзахисту Іллічівця, після чого господарі стали перегравати суперника і будувати свої атаки.

Переможний гол не став наслідком переваги в грі. Просто був стандарт і помилка. А от практично відсутність вдалих дій попереду полтавців, особливо після пропущеного м\’яча це якраз плоди хороших дій команди Миколи Павлова після перерви.

Ворскла повернулася до свого улюбленого рахунку 0:1, який не зустрічався у матчах ворскли три тури поспіль. Наразі відрив від Говерли становить все ті ж 6 очок, але якщо ужгородці завтра напружаться і візьмуть очки в донецького Металурга фініш чемпіонату обіцяє бути цікавим у боротьбі за місце під сонцем. За тиждень Ворскла вдома прийматиме Таврію і в цій грі вже точно потрібно брати три очка. Інакше \”матч смерті\” в останньому турі чемпіонату з Говерлою стане все очевиднішим

Погода