Анонси - 16-03-2012, 10:03 - Націоналіст 148

Павлов-Маріуполь – це завжди непередбачувано

Павлов-Маріуполь – це завжди непередбачувано

 

Після здобуття 4-х очок у двох стартових матчах 2-го кола полтавська «Ворскла» має чудову можливість поповнити свою скарбничку ще трьома очками. Календар полтавців не дозволяє втрачати залікові пункти там, де «Ворскла» зустрічається з командами, які розташувалися нижче у турнірній таблиці.

Саме до них і відноситься «Іллічівець». Адже таких матчів навесні буде не так і багато. Маріупольці зараз переживають не найкращі часи, демонструючі нестабільні результати. Зумовлено це, скоріш за все, постійним тасуванням складу, яке є наслідком сильного потоку орендованих виконавців із Донецька. Наразі ситуація трохи стабілізувалася, але перші два матчі навесні «Іллічівець» все ж програв. Тому матч у Полтаві для них є дуже важливим.

У «Ворскли» ж усе гаразд зі складом і команда може грати в своє задоволення. Виникає питання щодо психологічного стану лідера «біло-зелених» Романа Безуса після роздування пресою так званого «расистського скандалу». Але думається, що прекрасний психолог Микола Павлов зможе підготувати Романа до цього матчу.

Ну і як завжди у протистоянні Полтави й Маріуполя не можна не згадати, що нинішній керманич ворсклян Микола Павлов свого часу протягом тривалого часу праював і доволі успішно з маріупольською командою, яка є одним із найнезручніших суперників полтавців за час виступів у елітному дивізіоні. Відразу по приходу Павлова до «Ворскли» здавалося, що Микола Петрович знає рецепт перемог над своєю колишньою командою. Але локальне поліпшення статистики особистих зустрічей, здобуте за рахунок результатів на виїзді, було нівельоване нелогічними з точки зору турнірного положення поразками вдома. А в першому колі «Ворскла», яка зосереджувалася більше на виступах у єврокубках, взагалі була бита в Маріуполі з рахунком 4:1. Чи побачимо ми реванш? Відповідь зовсім скоро, вже в суботу. Не пропустіть.

 

 Олександр Полтавець

 

Погода