Останні новини - 17-10-2013, 12:10 - sasa 117

Павлов не розуміє чому Ворскла судиться з ним, а не з Іллічівцем

Микола Павлов

Тренер Іллічівця Микола Павлов напередодні був у Лозанні – правда, віртуально. Український фахівець по телефону давав свідчення спортивного арбітражу. В інтерв’ю Футбол NEWS наставник прокоментував ситуацію, що склалася.

Проходило слухання справи Ворскли проти Павлова. У швейцарський арбітраж воно потрапило після рішення Палати суперечок Федерації футболу України. Вона відразу зобов’язала тренера заплатити клубу 200 000 доларів компенсації за достроково розірваний контракт. Цей вердикт Ворсклі не сподобався, адже вони розраховували на набагато більшу суму компенсації. Тим часом, Павлов вірить, що справа нарешті вирішиться, але не розуміє, чому Ворскла судиться саме з ним, а не Іллічівцем:

– Я туди не поїхав, і представників наших там немає. Мені довелося давати свідчення, вислуховувати думки. Цей процес дуже важкий. Думаю, найближчим часом в цьому поставлять крапку, яку – сказати не можу. У виступаючих і авторитетних у цій інстанції людей, яких я не знаю, були різні думки: як «за», так і «проти». Ворскла пред’явила претензії не до клубу, а, мені так здалося, особисто до мене. Хоча я почув там таку річ: «Чому Ворскла пред’явила претензії до мене?». Вони повинні пред’являти претензії до клубу, який зробив мені пропозицію при наявному контракті, і з клубом вирішувати ці питання. Вони вирішили піти іншим шляхом, не знаю, яку мету вони переслідують.

Погода