- 17-07-2011, 08:07 - sasa 169

Павлов знову не зрадив традиції

Павлов знову не зрадив традиції

У другому турі \”Ворскла\” здолала в Києві \”Оболонь\” – 1:0. Тим самим команда притрималася традиції за часів тренерства Миколи Павлова – незмінно перемагати в першому виїзному матчі сезона

 

\”Оболонь\” (Київ) – \”Ворскла\” (Полтава) – 0:1

Безус 52
\”Оболонь\”: Когут, Пластун, Б. Баранець, Шендрик, Слюсар (Г. Баранець 46), Мандзюк, Сибіряков, Бондаренко (Котенко 79), Ільків, Сапай, Лупашко (Путраш 56)
\”Ворскла\”: Долганський, Ребенок, Курилов, Оберемко, Селін, Закарлюка (Янузі 46), Сачко (Безус 46), Пєсков, Маркоскі, Єсін (Кривошеєнко 79), Даллку
Головний арбітр: Юрій Грисьо (Львів)
Асистенти: Олексій Андрєєв (Донецьк), Андрій Береговий (Донецьк)

Попередження: Ребенок 60

17 липня. Київ. Стадіон \”Оболонь-Арена\”

 

І команда Миколи Павлова, і підопічні Сергія Ковальця хотіли реабілітуватися за невдалий старт в українській першості у новому сезоні, проте на підсумковому результаті матчу позначилися два фактори – спека і більш високий клас виконавців полтавської команди, яка як мінімум за гольовими моментами виглядала сильніше своїх суперників.

Вже на п\’ятій хвилині матчу новобранець \”Ворскли\” Ребенок міг вразити ворота Когута, але \”Оболонь\” виручила поперечина воріт. Надалі на полі аж до перерви відбувалася рівна боротьба з невеликою перевагою зелено-білих.

Ключовий момент матчу відбувся після перерви, коли на поле разом із Янузі з\’явився Безус. Саме він через сім хвилин пробив на точність у правий для Когута кут воріт і змусив голкіпера \”Оболоні\” капітулювати.

На 60-й хвилині подвоїти перевагу \”Ворскли\” міг знову Ребенок, але його точний удар арбітр матчу не зарахував, зафіксувавши в півзахисника гостей положення поза грою.

 

 

Погода