Аматори - 02-07-2012, 01:07 - sasa 173

Переконлива перемога чемпіона

Переконлива перемога чемпіона

Відбулися матчі сьомого туру першості району.

 

На роль центральної гри претендувало одразу три поєдинки. У суботу в Розсошенцях однойменний футбольний клуб приймав лідера чемпіонату “Дуклу”. У першій половині точилася рівна боротьба. Обидві команди більше думали про захист власних воріт, аніж про можливість забити. Тому цілком закономірно, що перша половина завершилася нульовою нічиєю. Найближчим до успіху в кінці тайму був півзахисник “Дукли” Денис Жердєв, однак м’яч після його удару на лінії зафіксував голкіпер господарів. Друга половина пройшла вже за іншим сценарієм. “Розсошенці” збільшили натиск на ворота гостей і були винагородженні чотирма забитими м’ячами. Спочатку Глібко після навісу Миколаєнка ударом головою відкрив рахунок. Згодом Ігор знову виступив у ролі асистента. На цей раз забивав Неділько. Через декілька хвилин рахунок до розгромного довів Таран, а крапку у матчі поставив Остапенко. Ця перемога дозволила розсошанам одноосібно очолити турнірну таблицю.

В іншому матчі суботи “Космос” вдома поступився “Соколу” – 3:6. У переможців хет-триком відзначився Тютюнник, а дублем Климченко. Сенсацією завершилася гра у Божківському, де “Динамо” несподівано перемогло “Олімп” – 2:0. Це перша перемога динамівців у чемпіонаті, яка дозволила їм відірватися від аутсайдерів.

У неділю програму туру закривав ще один досить цікавий поєдинок. У Розсошенцях місцева команда ДЮСШ приймала “Атаку-Автотранс”. Гості з перших хвилин захопили ініціативу і вже в дебюті могли відкрити рахунок. Але удар Яковченка прийняла на себе поперечина. До речі, забігаючи наперед, слід відзначити, що саме колишній воротар дублюючого складу “Ворскли” став головним героєм матчу. Саме його удари на 37-й та 39-й хвилині дозволили гостям піти на перерву з досить комфортною перевагою 2:0. Отримавши добрячого прочухана від свого тренера, після перерви розсошани заграли більш активно. У середині тайму їм навіть випав шанс скоротити рахунок, однак Андрій Мельник з одинадцятиметрової позначки не зміг переграти голкіпера “Атаки”. До цього слід відзначити, що тричі вихід віч-на-віч марнував нападник гожулян Володимир Одарюк. І лише четверта спроба була вдалою. У підсумку переконлива перемога чемпіона –  3:0.

  
Усі матчі 7-го туру:
ФК Розсошенці – Дукла (Супрунівка) – 4:0, Космос (Тахтаулове) – Сокіл (Степне) – 3:6, Динамо (Божківське) – Олімп (Розсошенці) – 2:0, ТОВ Калашника (Калашники) – Гренада (Микільське) – 0:7, Факел (Терешки) – Промінь (Ковалівка) – 1:3, ДЮСШ (Розсошенці) – Атака-Автотранс (Гожули) – 0:3.

Становище лідерів:

ФК Розсошенці – 17, Атака-Автотранс – 16, Сокіл – 16, Дукла – 15.

2 ліга
Група А.

Прайд (Тростянець) – Гренада-2  (Микільське) – 1:3, Краяни (Судіївка) – Колан (Мачухи) –  3:0, Дружба (Мачухи) – Юність (Супрунівка)  – 3:2, Злагода (Кірове) – ФК Жуки – 3:2, Ворскла (Кротенки) – Метеор (Івонченці) – 2:0

Становище лідерів:

Гренада-2 – 18, Краяни – 17, Дружба, Прайд – по 15.

Група Б.

Авангард (Минівка) – Кристал (Залізничне) – 8:2, Спортінг (Терешки) – Вікторія (Головач) – 2:1, Золотий Орел (Степне) – ФК Куликове – 0:2, Геліос (Нижні Млини) – Норд (Лісні Поляни) – 2:1, Дніпро (Заворскло) – Штурм (Макухівка) – 3:3

Становище лідерів:

Геліос – 21, ФК Куликове – 18, Спортінг – 15.

Володимир ХОМІЧ

Погода