Аматори - 30-12-2012, 05:12 - sasa 239

Перемагають любителі пива…

Перемагають любителі пива…

У Лубнах пройшов відкритий новорічний розіграш кубка міста з футзалу серед чоловічих команд, в якому взяло участь десять колективів. Змагання були проведені у спортзалі Лубенської ДЮСШ.

 

Спочатку були зіграні попередні матчі, які складалися з двох поєдинків: «Амнезія» (Лубни) – «Гармонія» (Лубни) 4:14 і 5:9, «КЛП» (Лубни) – «Енергетик» (Лубни) 3:5 і 6:2, «Фінеко» (Лубни) – «Райз-Максимко» (Лубни) 2:3 і 1:2. Далі були матчі 1/8 фіналу: «ДЮСШ» (Лубни) – «Динамо» (Лубни) 5:5 і 2:4, «Зеніт» (Калайдинці) – «Сула» (Засулля) 3:2 і 4:4, «Гармонія» – «КЛП» 1:1 і 6:8. Результати півфінальних поєдинків з забитими м’ячами: «Зеніт» – «Динамо» 8:1 (Михайленко-3, Пархоменко-2, Мисник, Баран – Забара) і 10:0 (Михайленко-3, Баран-3, Мисник-2, Пархоменко, Голубенко), «Райз-Максимко» – «КЛП» 3:5 (Малих, Портяник, Гришанович – Бабенко, Дрібний-2, Богомолов-2) і 1:0 (Гришанович).

 

У фінальному футзальному протистоянні зустрілися калайдинцівський «Зеніт» і лубенський «КЛП». Матч пройшов у напруженій боротьбі і завершився перемогою лубенців – 4:3 на їх користь (забивали Баран, Мисник, Махно – Богомолов, Бабенко-2, Четверіков). Отже, володарем новорічного фут зального кубка стала команда «КЛП», яка має повну назву «Клуб Любителів Пива». Її представляв на змаганнях тренер Анатолій Сірик. На урочистому закритті змагань переможці та призерів вітали міський голова Олександр Грицаєнко і спеціаліст відділу з питань фізичної культури, спорту та туризму Сергій Бортнік.

 

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода