- 28-01-2011, 12:01 - sasa 147

Переміг \”Меридіан\”

Переміг \”Меридіан\”

У Полтаві завершився традиційний, вже двадцять перший за ліком, турнір з хокею пам’яті воїна-афганця Сергія Коротуна. Протягом трьох днів на катку у парку “Перемога” шість команд виборювали звання кращої.

Переможцем змагань стали хокеїсти “Меридіану”. Вони у фіналі досить легко перемогли своїх опонентів з “Юного патріота” 7:1. Початок матчу не передвіщав такого розгрому. Обидві команди показували досить швидкий хокей. Нічийний рахунок тримався до дев’ятої хвилини першого (всього їх було два) періоду. Саме тоді Біліченко, після помилки голкіпера суперника, відкрив рахунок. А потім пішло-поїхало. Вже до перерви було знято питання про переможця. “Меридіан” пішов на відпочинок маючи в своєму активі п’ять закинутих шайб. У другій п’ятнадцятихвилинці ще двічі відзначився Іващенко, а підсолодив поразку своїй команді Сербіченко.

У матчі за третє місце також боротьби не вийшло. “Юність” розгромила “Блакитних блискавок” 13:2. На захист останніх можна сказати лише те, що вони грали в чотирьох проти шести гравців суперника.

Погода