- 14-12-2013, 05:12 - sasa 207

Перемога гребінківчан

Перемога гребінківчан

У Гребінці відбулись змагання з футзалу серед юнаків в залік обласної спартакіади школярів. Вісім команд у двох групах вели боротьбу за спартакіадне чемпіонство учнівської Полтавщини, а до фіналу вийшли лубенці і гребінківчани

У першій групі лубенці, вихованці старшого тренера-викладача з футболу Лубенської ДЮСШ Олександра Сердюка, перемогли своїх суперників з рахунками – 2:1 ровесників з Гадяча і 12:5 представників Карлівки, вийшовши до фіналу. У другій групі юнаки Гребінки зі своїм беззмінним тренером Сергієм Симоненком впевнено переграли своїх опонентів з такими рахунками: 5:1 Кременчук, 9:1 Велику Багачку, 8:0 Диканьку. У головному фіналі гребінківська команда, яка краще пристосована до рідного спортивного манежу, перемогла лубенців з рахунком 5:2.

Склад переможців був такий: Сергій Дворник, Олександр Пісня, Сергій Некрилов, Олексій Луценко, Богдан Масляєв, Артем Жила, Богдан Бондаренко, Олексій Александров, Богдан Дзятченко, Владислав Грицевич, Олег Бут, Віталій Вихор, Антон Циганенко, Денис Могила, Ігор Бігун, Юрій Веніславський, Назар Шаповал. Срібні нагороди здобули школярі Лубен з їх досвідченим наставником Олександром Сердюком.

Бронзові нагороди здобула команда Кременчука, яку представляли юні футболісти «Кременя», а четверте місце посіли гадяччани. Кращими гравцями змагань названі гребінківчани Олексій Луценко і Сергій Некрилов, лубенці Владислав Карчава і Олександр Гарнаженко, кременчужани Максим Вікулов і Денис Дудка. Переможці, призери і кращі гравці отримали кубки, грамоти і пам’ятні призи.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода