Матчі - 30-11-2012, 06:11 - sasa 226

Перемога перед відпусткою

Перемога перед відпусткою

Молодіжні склади. Карпати – Ворскла – 1:3

Протокол

 

Неприємності для \”Карпат\” розпочалися вже в самому дебюті поєдинку, коли оборонці господарів необачно «повелися» на фінт суперника в штрафному майданчику. Буквально одного дотику до ноги ворсклянина вистачило для того, аби боковий суддя затріпотів прапорцем, сигналізуючи про порушення правил. Вовченко пробив точно в кут, а Лазарський залишився стояти по центру воріт…

Як не старалися «Карпати» продертися крізь оборону «Ворскли», нічого не вдавалося. Після подачі зі штрафного одразу кілька львів’ян спробували зрізати м’яча у ворота, але той пролетів у метрі від штанги. Інший штрафний взявся виконувати Арман Кен Елла – у руки Непогодову. Нарешті, той же камерунець у високому стрибку вибив м’яча просто з-під рук воротаря, але наздогнати круглого не встиг.

Не можна сказати, що й «Ворскла» мала багато моментів, але їхні атаки все ж були гострішими. Чого вартий лише вихід Марусича, який з досить гострого кута, з захисником на плечах, сильно пробив повз нашого кіпера – м’яч влучив в перекладину.

Однак на перерву команди пішли за мінімальної переваги гостей. Ігор Йовічевіч одразу ж провів заміну – замість поляка Якуба Тосіка на поле вийшов номінальний капітан молодіжки Роман Гудак, який одразу ж створив кілька непоганих моментів біля воріт полтавців. Однак до ударів справа ніяк не доходила – варто віддати належне обороні «Ворскли», яка зробила все можливе для того, щоб «Карпати» не лише не забили, але й навіть по воротах ударити не змогли. І це їм вдалося.

Натомість гості забили самі. І знову ж таки не без допомоги карпатівців. Сергій Загідулін, який вийшов на заміну, обрізався в центрі поля, після чого «Ворскла» провела швидку контратаку з подальшим переданням м’яча в штрафний майданчик. Марусич прийняв круглого, а оборонці не змогли завадити йому пробити в кут воріт. Лазарський був безсилим врятувати ситуацію.

Після того, як рахунок став 0:2 «Ворскла» дозволила собі розслабитися. Красномовний епізод, який це підтвердив, трапився приблизно на 60-ій хвилині. Той самий Марусич, який забив другий гол, почав набивати м’яча, потім закинув його собі на голову, потім на потилицю, після чого впіймав круглого руками за спиною і віддав супернику, який мав вкидати аут. Десь так само розслабилися й інші гравці, що дозволило Володимиру Костевичу з близької відстані розстріляти Непогодова.

Часу залишалося достатньо. Можна було не лише зрівняти рахунок, але й дотиснути суперника. Однак «Карпати» пропустили. Ніхто не сподівався, що Западня наважиться на удар з-за меж штрафного. А він пробив, причому так сильно, що ані оборонці не встигли заблокувати, ані Лазарський не зреагував – 1:3, – пише прес-служба \”Карпат\”.

Погода