Новини - 17-01-2010, 05:01 - sasa 219

Перемоги лубенців у Донецьку, Полтаві і Дібрівці

Перемоги лубенців у Донецьку, Полтаві і Дібрівці

У селі Дібрівка, що на Миргородщині, відбулася відкрита першість селища з вільної боротьби серед юнаків і дівчат.

Боротьбу вели понад сотні учасників з Полтави, Києва, Глобиного, Миргорода, Великих Сорочинець, Лубен і Лубенського району. Вдало виступили вихованці тренера районної ДЮСШ «Колос» Володимира Слинька. Золоті нагороди здобули Олександр Говоруха (вага до 50 кг) з Новооріхівки, Аліна Харченко (до 60 кг) з ЗОШ № 8 і Дмитро Ковальов (більше 76 кг), що навчається в Лубенському лісотехнічному коледжі. Другим став у вазі до 65 кг учень ЗОШ № 8 Богдан Курило, а ІІІ місце посів Тимур Камалетдінов (до 32 кг) з СШ № 6.

Також вдало змагалися на турнірі підопічні тренера Лубенської ДЮСШ Руслана Товкача. Срібні нагороди вибороли Віталій Оларь (до 74 кг) з ЗОШ № 8, учні ЗОШ № 2 Іван Кравченко (до 27 кг) і Костянтин Сірий (до 45 кг). Третє місце у вазі до 32 кг посів учень ЗОШ № 2 Олександр Цимбаленко.

Ще на базі ДЮСШ «Авангард» обласного центру пройшла відкрита юнацька особисто-командна першість Полтавського району з вільної боротьби. В ній  змагалося 85 спортсменів із Зінькова, Лубен, Полтави, Глобиного, Миргородського, Полтавського і Лубенського районів. За підсумками змагань лубенець Костянтин Сірий у вазі до 46 кг, якого тренує Руслан Товкач, виборов «бронзу». Ця ж нагорода дісталася учню ЗОШ № 8 Вадиму Дейнеці (більше 55 кг), а «золото» отримав Тимур Камалетдінов у вазі до 29 кг. Обидва є вихованцями тренера Володимира Слинька з ДЮСШ «Колос». Його ж підопічна і здібна спортсменка Аліна Харченко нещодавно вдало виступила у Донецьку на великому міжнародному жіночому турнірі. Учениця ЗОШ № 8 у ваговій категорії до 52 кг посіла високе ІІ місце серед борців з Росії України і Білорусі.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода